Ispovest

Suprugu odveo u svingerski klub: Prvo sam eksperimentisala sa ženama, a onda sam se oslobodila!

Bila je konzervativna i nije pomišljala da će jednog dana da vodi ovakav život
Sex 16.02.2017. - 15:24h Autor: jutarnji.hr
Foto: Printscreen/ Twitter/ Holli And Michael

Bračni par Holi i Mičel Bel iz Los Anđelesa svoj brak održavaju "živim" tako što - svinguju, a ljubavnike pronalaze na Tinderu. Jedno drugom dopuštaju seks s drugim ljudima i zamenu partnera s drugim parovima. Zajedno idu na žurke svingera, ali u njihovom braku ipak, kažu, postoje neka pravila.

 

I dok je njihov način života drugima šokantan, Holi, voditeljka na Plejboj radiju, priznaje kako joj to savršeno odgovara.

 

Holi (32) koja ima sina od 14 godina iz prethodne veze, te 38-godišnji Mičel, koji ima 12-godišnju kći, zajedno su više od sedam godina.

 

"Svingovanje je poboljšalo moj život jer mi dopušta da budem ono što jesam i istražujem vlastitu seksualnost. Mičel i ja pričamo o svemu bez predrasuda i to je tako oslobađajuće. On mi može slobodno reći ako ga neka žena privlači i obrnuto. Drugi parovi se takve stvari retko usude da priznaju."

 

Muž me napio i odveo u svingerski klub: Niko nije slutio da će se bludna noć ovako završiti!

 

Mičel tvrdi kako nijedno od njih nema nameru da se zaljubi u druge ljude, ali kako ih oni telesno privlače.

 

"Igramo se s raznim parovima ili s drugim solo ženama. Volim da gledam izraz na njenom licu dok zajedno delimo isto iskustvo. Uzbuđuje me kad vidim koliko je srećna," govori Mičel.

 

Ipak, mnogi nisu oduševljeni njihovim učestalim menjanjem partnera.

 

Mičel je recimo, bio prisiljen da da otkaz u firmi koja se bavi medicinskim istraživanjima nakon što je jedan lekar saznao za svingovanje.

 

"Tužno je što mnogo ljudi prihvata neveru, ali ne i otvorenu poligamiju. Radi se o otvorenoj vezi, o iskrenosti prema svom partneru," kaže Mičel.

 

Holi je deset godina bila u konzervativnom braku i godinu dana nakon razvoda upoznala je Mičela. Kaže kako su odmah "kliknuli", a da joj je Mičel odmah priznao za sving zabave koje je obilazio.

 

Uhvatila muža sa ljubavnicom na gomili: Umesto skandala, uradila ono što niko ne bi!

 

"Nikad me nije terao da i ja idem, ali zanimalo me. Oduvek sam bila pomalo "bi", ali kada sam to jednom rekla bivšem suprugu, on je poludeo. Ali, Mičel je prihvatio ko sam i sada sam na tim zabavama ono što zaista jesam. Ako želiš seks, onda se seksaš, ako želiš da samo gledaš - gledaš.

 

Odmah sam Mičelu rekla da želim ići s njim na jednu zabavu, a on se morao uveriti da sam "na čisto s tim" pre nego smo krenuli zajedno u avanturu. Nakon što smo tri meseca o tome razgovarali, bila sam spremna da to i doživim."

 

Mičel je počeo da obilazi svingerske zabave još kad je napunio 18 godina.

 

"Pre nego sam je poveo sa sobom, razgovarali smo o pravilima i granicama koje smo postavili kao par," ispričao je Mičel.

 

Nakon početnog iskustva par je počeo da svinguje redovno, a nakon tri godine veze su se venčali.

 

"Na prvoj žurci sam pred njim ljubila drugu devojku, kako smo i razgovarali pre. Nakon poljupca, bila sam uzbuđena, ali nisam bila spremna za sledeću stepenicu. To je išlo polako, prvo sam ja eksperimentisala sa ženama, a onda smo počeli menjati partnere s drugim parovima. Razgovarali smo o svemu i mogu reći da je svingovanje ojačalo naš brak," zaključuje Holi koja je sa suprugom otvorila internet stranicu na kojoj uče druge parove koji žele da eksperimentišu sa svingovanjem, te organiziraju krstarenja sa ljudima koje zanimaju iste stvari koje i njih.

 

Holi i Mičel tvrde da njihovi privatni trenuci ne utiču na njihovu porodicu.

 

"Monogamni parovi se isto seksaju i o tome ne pričaju pred svojom decom. Isto tako i mi. Ako naša deca saznaju o našem stilu života, normalno da ćemo o tome pričati s njima i reći im istinu. Nadamo se da će učiti od nas o otvorenoj i iskrenoj komunikaciji i pravoj ljubavi," zaključili su.

 

5 žena priznalo: Imale smo grupni seks, i evo kako stvarno izgleda!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...