Neverovatna terapija

Ubrizgava krv u klitoris za maksimalan užitak: Doktor koji menja ženama život! (VIDEO)

Ovaj tretman se koristi i za pomlađivanje jer trombociti i faktori rasta u krvi stimulišu matične ćelije
Ljubav
23:30h Autor:
Ubrizgava krv u klitoris za maksimalan užitak: Doktor koji menja ženama život! (VIDEO)
Foto: Facebook / Templerepair

Nakon što je godinu dana sebi ubrizgavao krv u penis, njegova partnerka želela je za Dan zaljubljenih da njoj ubrizga krv u klitoris. Pošto je bila vidno zadovoljna, doktor Čarls Ranels odlučio je da to više istraži i danas pomaže ženama da postignu veće seksualno zadovoljstvo upravo na taj način. Uzima krv iz ramena pacijentkinja, koju potom centrifugalno razdvaja u plazmu bogatu trombocitima.

Taj tretman poznat je i kao PRP terapija. Ona se koristi i za pomlađivanje jer trombociti i faktori rasta u krvi stimulišu matične ćelije. One pak pomažu u stvaranju novog kolagena i krvnih sudova, obnavljaju i poboljšavaju oštećenu kožu i poništavaju znakove starenja. Za seksualna iskustva to znači znatno jači osećaj zbog bolje prokrvljenosti kože i potkožnog tkiva.

Vodič kroz vaginu: Sramota je koliko žena ovo ne zna! (FOTO)

Ceo postupak traje ukupno 20 minuta. Ova injekcija košta 1.200 dolara, a daje je dr Runels ili njegovih 500 naučnika koje je istrenirao od 2011. kada je patentirao svoje otkriće. Do sada je tretman sproveo na 20.000 žena u svojoj klinici u Alabami. Većina njih kažu da im je doktor O promenio život, piše Daily Mail.

<\/div>

Samo u SAD-u s dostizanjem orgazma bori se 50 miliona žena, prema istraživanju Američkog medicinskog udruženja. Dr Ranels kaže da je ovaj tretman ženska plava pilula.

Ali ovaj lekar je već i od ranije poznat javnosti. PRP tretman koristio je i košarkaš Kobi Brajant kod njega kako bi zalečio povrede. Vrlo brzo sliku svog tretmana podmlađivanja lica vlastitom krvlju objavila je i Kim Kardašijan, a odnedavno je popularno i podizanje grudi na isti način.

Da neprijatan miris vagine postane prošlost: 5 zakona intimne higijene!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs