Ne pravite ove greške

Muškarcima uopšte nisu seksi: Navike zbog kojih beže od žena!

Muškarci nikako ne vole da imaju seks sa ženom koja je malo popila, jer se u tim situacijama žena ponaša drugačije nego inače, a to im nije nimalo seksi
Ljubav
01:52h
Muškarcima uopšte nisu seksi: Navike zbog kojih beže od žena!
Foto: Profimedia

Žene se uvek trude da zavedu muškarca, pa ponekad preteraju u svojim namerama. Ove stvari muškarcima nisu nimalo seksi kod žena, a žene ih ipak rade.

- Muškarci ne vole žene koje na sebi imaju debele slojeve šminke i smatraju da su žene sa upadljivom šminkom previše napadne. To može da smanji njegov libido. Radije se odlučite za neku laganiju varijantu šminke i bićete mu mnogo zanimljivije.

- Nikada muškarcu ne treba da date do znanja kada će se seks dogoditi. Oni vole da žive u neizvesnosti i da ga ponekad iznenadite seksom kada se on najmanje nada. Prema tome, kada sledući put poželite da mu pošaljete poruku tipa: "Tvoja sam odmah nakon posla", razmislite dva puta.

Znate li šta izaziva najjači muški orgazam? Iznenadiće vas!

- Muškarcima možete da smanjite libido ako tokom seksa ugasite svetlo, jer oni ipak vole da vide svoju partnerku golu i da uživaju u svakom pogledu na nju tokom seksa. Ne brinite o tome kako izgledate, jer oni na to ne obraćaju mnogo pažnje. Prema tome, nemojte da gasite svetlo tokom seksa i uživajte u intimnim trenucima sa partnerom, jer ipak se vi njemu sviđate baš takvi kakvi jeste.

- Muškarci takođe ne vole kada ih žene grebu tokom seksa bez obzira koliko su uzbuđene, pa nastojte da se suzdržite.

- Nikada, ali baš nikada nemojte da glumite orgazam, jer će vas oni skontati. Radije mu pomozite ili recite kako će vam pomoći da doživite vrhunac, pa će tako biti zadovoljniji i neće se osećati prevareno.

Pokušali da se odreknu seksa na mesec dana: Evo koliko su izdržali!

- Ponekad je muškarcima uzbudljivo kada žena ne nosi gaćice ispod odeće, ali morate da vodite računa u kojim situacijama ćete da se odlučite za ovakav potez. Ako nikada ne nosite gaćice, on može da bude ljubomoran i da se zapita zbog čega to radite.

- Muškarci nikako ne vole da imaju seks sa ženom koja je malo popila, jer se u tim situacijama žena ponaša drugačije nego inače, a to im nije nimalo seksi. Prema tome nastojte da izbegavate alkohol pre seksa.

- Seks na prvom sastanku nije nimalo poželjan, pa nastojte da ga izbegnete bez obzira koliko vam se muškarac sviđa. On će tu noć da bude zadovoljan, ali ujutru neće imati nimalo lepo mišljenje o vama i ta veza verovatno neće imati budućnosti.

Nije sve u tehnici i veličini: Tri najvažnija uslova za dobar seks!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs