Prodavačice ljubavi

Istina otkrivena: Kada i zašto muškarci plaćaju za seks!

Ako ne žele da se emocionalno vežu, zašto u vreme kada svetom vladaju veze za jednu noć, povremene kombinacije, prijateljski seks i dalje nekom plaćaju za jedan orgazam
Ljubav
19:14h Autor:
Istina otkrivena: Kada i zašto muškarci plaćaju za seks!
Foto: Shutterstock

Nikada nije bilo lakše doći do seksa, pa ipak određeni broj muškaraca radije plaća usluge "prodavačica ljubavi", nego da se upušta u "muvanje".

Brojke

Prošle godine objavljeni su rezultati istraživanja koje je pokazalo da je u Velikoj Britaniji jedan od deset muškaraca platio usluge prostitutke. U rezultatima istraživanja objavljenog u časopisu "Sexually Transmitted Infections" nalazi se i podatak da su uživanju u čarima profesionalki najskloniji muškarci između 25. i 34. godine života koji konzumiraju alkohol i narkotike.

Zašto

Veliki broj muškaraca koji iza sebe ima mnogo seksualnih partnerki priznao je da jedan deo njih čine "prodavačice ljubavi", a to se nikako ne uklapa u stereotip o "starijem i usamljenom" muškarcu.

Međutim, ako muškarci ne žele da se emocionalno vežu, zašto u vreme kada svetom vladaju veze za jednu noć, povremene kombinacije, prijateljski seks, kada je moguće naći devojku raspoloženu samo za ovu vrstu druženja gotovo na svakom koraku, i dalje nekom plaćaju za jedan orgazam?

Milioner oženio prostitutku: 2 sata poznanstva bilo je dovoljno!

Primeri:

Prošle godine britanski Cosmopolitan je objavio objašnjenja ovog fenomena nekolicine muškaraca koji koriste usluge prostitutke. Oni su naveli sledeće: "Spavam s eskort damama na poslovnim putovanjima", rekao je jedan muškarac i objasnio svoj razlog:

"S takvim devojkama reč je samo o kratkoročnom zadovoljstvu, a sviđa mi se nedostatak emocionalne uključenosti i činjenica da tu nema prevare. Ja želim seks. Ona želi novac. Ako oboje uživamo na putu prema ostvarenju svojih želja – još bolje."

"Angažovao sam prostitutku sa svojom devojkom", priznao je još jedan muškarac koji otkriva da je njegova devojka nekada bila striptizeta i vrlo je slobodna po pitanju seksa, pa je odlučila da se zabave na taj način, a s prostitutkom je smeo da radi sve, osim da ima polni odnos.

Iskustvo svingera: Slušao sam svoju devojku sa drugim, dok mi je nepoznata žena pružala oralni seks!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs