Orgije

Ana gola šetala plažom i zavodila muškarce: Muž uživao gledajući je! (FOTO, VIDEO)

Perverzni par godinama pravio orgije u vili na ostrvu. Stanovnici znali i čuvali njihovu tajnu
Ljubav
14:08h Autor:
Ana gola šetala plažom i zavodila muškarce: Muž uživao gledajući je! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Nenaseljeni italijansko ostrvo Zanone okružuje tirkizno more, plavo nebo, predivna priroda i mračna prošlost. Ono što većinu turista danas privlači na to ostrvo priča je o seksu, orgijama, nastranosti i ubistvu o kom danas svedoči samo napuštena vila na vrhu ostrva.

Njen nekadašnji vlasnik, markiz Kamilo Kasati Stampi, na ostrvu je priređivao raskalašene zabave, a najviše je uživao gledajući svoju suprugu kako vodi ljubav sa nepoznatim muškarcima.

Bivša glumica i starleta, Ana Falarino, sa suprugom je delila ljubav prema egzibicionizmu često plivajući gola oko ostrva ili pozirajući suprugu u provokativnim pozama. Tako je i nalazila muškarce za zabavu. Pokupila bi ih na plaži i odvela u vilu.

Markiz je toliko uživao u tome da je vodio dnevnik.

Bili su slavni i imali bolesne sklonosti: Spavanje sa bratanicom, skupljanje stidnih dlaka, orgije!

"Ana me danas izludela od zadovoljstva. Vodila je ljubav sa nekim vojničićem tako efikasno da sam nakon dugo vremena i sam uživao kao i ona," samo je jedan od zapisa u dnevniku.

Vikendima bi evropska aristokratija, VIP gosti i milioneri dolazili na ostrvo svojim luksuznim jahtama, odavali se alkoholu, drogama, zabavama pod maskama i seksu. Postojala su nagađanja i o "tajnoj" sobi sa ogledalima.

"Svi smo znali šta se tamo događa. Prozvali smo ga ostrvo orgija, ali niko se o tome nije usuđivao da priča naglas," ispričao je turistički vodič i "stari morski vuk" Rikardo Peci koji živi na obližnjem ostrvu Ponca.

No, stvari su izmakle kontroli. Ana se zaljubila u jednog od svojih mladih ljubavnika. Seks da, ali bez ljubavi...

Muž me napio i odveo u svingerski klub: Niko nije slutio da će se bludna noć ovako završiti!

Dvadesetpetogodišnji Masimo Minorenti i sam je bio žigolo i poznat među starijim dobrostojećim gospođama onog vremena. Markiz, koji je do tada podržavao suprugu u vanbračnim izletima, nije mogao podneti da se Ana nekome daje iz ljubavi. Vrativši se sa puta u njihovu vilu u Rimu, 30. avgusta 1970., zatekao je Anu u krevetu sa Masimom.

U suprugu je ispucao tri metka, a Masima je usmrtio jednim hicem u čelo. Potom je pucao sebi u glavu.

Pronašli 1500 pornografskih fotografija

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs