Za svakog ponešto

8 tipova vagine: Muškarci otkrili šta misle o svakom!

I vagine, verovali ili ne, mogu da se svrstaju po obliku, barem tako misle muškarci koji su svakoj od njih nadenuli i ime
Ljubav
10:44h Autor:
8 tipova vagine: Muškarci otkrili šta misle o svakom!
Foto: Shutterstock

Verovali ili ne, i vagine mogu da se svrstaju po obliku, barem tako misle muškarci koji su svakoj od njih nadenuli i ime. Ovo je 8 tipova vagina i muško mišljenje o svakoj od njih.

1. Uska V

Objašnjenje: ova vagina je uska i koščata, a najčešće ju imaju sitne i mršave žene.Muško mišljenje: čiinjenica da je vrlo uska garancija je za sjajan osećaj.

2. Široka V

Objašnjenje: u ovom slučaju su stidne usne nešto veće od proseka i sjajne su za ljubljenje. Muško mišljenje: muškarci se u potpunosti slažu s gore navedenim jer su im takve vagine izrazito privlačne.

Operisala vaginu: Stidela sam se veličine svojih stidnih usana!

3. Gola V

Objašnjenje: sve je depilirano, uredno i glatko. Muško mišljenje: primećuju kada je žena uložila mnogo truda da sve bude savršeno "tamo dole" i znaju to da cene.

4. Iskusna V

Objašnjenje: to je vagina s iskustvom u koju je izrazito lako "parkirati". Muško mišljenje: vole da se pretvaraju da im se sviđa lagani "pristup", ali ipak više preferiraju kada moraju malo da se potrude.

5. V s dodacima

Objašnjenje: kožni nabori i slične pojave u vaginalnom području Muško mišljenje: iako na prvu asocira na starost, to im zapravo uopšte ne smeta.

Oblik, dužina i širina: Koje su prosečne proporcije vagine?

6. Šumovita V

Objašnjenje: to je znak da je žena opuštena i da joj izgled vagine nije među prioritetima. Muško mišljenje: po pravilu im to ne smeta, samo pazite da stvari ne izmaknu kontroli.

7. Uvučena ili "devičanska" VObjašnjenje: ona je prilično udubljena, pa se čini kao da polagano nestaje, ali definitivno ispunjava svoju svrhu. Muško mišljenje: oni to prosto obožavaju! Palac gore za uvučenu vaginu!

8. Nenametljiva V

Objašnjenje: ne dominira, ali ima izraženi klitoris koji pruža nezaboravan užitak. Muško mišljenje: to im definitivno odgovara jer ide uz njihovu teoriju: "Što veći klitoris, to bolji orgazam".

Vagina tokom seksa: Da li znate šta se sve dešava tamo dole?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs