Saznajte kako su prošle

10 devojaka prodalo svoju nevinost: Nepoznati muškarci, brdo para i priče koje će vas šokirati!

Od "siće" od 13.000 evra do milionskih iznosa - na plaćanju za prvi seks zaradile su ogromnu sumu novca
Ljubav
01:02h Autor:
10 devojaka prodalo svoju nevinost: Nepoznati muškarci, brdo para i priče koje će vas šokirati!
Foto: Shutterstock

Svašta se danas dešava, pa i ovo. Ovih 10 devojaka su prodale svoju nevinost. Pogledajte kako su prošle.

Lezbejka prodala nevinost, pa zažalila

Rosi Red, deklarisana 18-godišnja lezbejka iz Velike Britanije odlučila je da "proda" svoj himen kako bi platila školarinu na Univerzitetu Bristol. To je bilo njeno prvo seksualno iskustvo sa muškarcem, iako je bila u dugogodišnjoj vezi.

Nakon 2.000 pristiglih ponuda, pobedio je razvedeni 44-godišnji inženjer i otac dvoje dece. Za "transakciju" je platio oko 12.000 evra. Nakon seksa, Rosi je navodno zažalila zbog svoje odluku te je sa svojom devojkom Džes Kameron dugo patila.

Morala je da dokaže svoju nevinost

Rumunka Alina Percea sa 18 godina je prodala svoju nevinost preko interneta za 13.000 evra. Kupac je bio italijanski biznismen zbog kojeg je išla na dva medicinska pregleda u kojem je doktor morao da potvrdi da je zaista nevina, odnosno da po njenom himenu niko nije hirurški "čačkao" (budući da je moguće hirurški rekonstruisati himen). Sama je izjavila da joj celo iskustvo nije teško "palo" – osećala je privlačnost prema 44-godišnjem muškarcu koji joj nije otkrio svoje bračno stanje, kao ni to ima li decu. Platio joj je let u Veneciju, dan su proveli u obilasku, a veče je bilo rezervisano za seks. Alina je na ideju prodaje nevinosti došla nakon što je videla sličnu ponudu. Seks joj se svideo, iako je bilo bolno.

"Nije bilo isključivo finansijska motivacija, iako mi je novac za fakultet dobro došao. S jedne strane, nadala sam se da ću upoznati ljubaznog muškarca, nešto slično kao Džulija Roberts u filmu Zgodna žena", izjavila je ova devojka.

Transseksualci, prostitutke, orgije: Najveći seks skandali poznatih! (FOTO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Prodala "najdragocenije što ima"

Mlada devojka iz Sibira poznata samo kao Šatuniha odlučila je, prema svojim rečima, da proda najdragoceniju stvar koju ima jer joj je očajnički trebao novac. Svoju ponudu je objavila na internetu pod nazivom "deca odrastaju", a u kriterijumu opisa oglasa stavila je "novo-nekorišćeno" uz napomenu da će priložiti i lekarsku potvrdu nevinosti. Ime kupca je Evgenij Volnov, ali drugi podaci osim cene od 25.500 evra su nepoznati. Moralni dušebrižnici su reagovali na vest o prodaji nevinosti, ali policija je odbila da istraži slučaj uz objašnjenje da "nije na njima da ispituju nečiji moral".

Zaradila 28.000 evra

Studentkinja sa Novog Zelanda koja je sebe nazvala "UniGirl" je sa 19 godina na aukciju stavila svoj himen i tako zaradila 28.000 evra. Dobila je preko 1.200 ponuda, a izjavila je da je odziv za nju bio nezamisliv. U svom oglasu je rekla da je zdrava i u dobroj formi, a u potpunosti shvata posledice takve prodaje i da joj je sigurnost vrlo bitna. O razlozima ponude nije želela da govori. Prostitucija je na Novom Zelandu legalna, pa samim tim i ovakve ponude.

Popularnost je stekla na eBay-u

Keti Koblerson iz Teksasa je svoju nevinost odlučila da ponudi na eBay-u, gde je za prvi seks u svom životu tražila vrtoglavih 86.500 evra. Iako neki sumnjaju da je cela priča lažna, navodno je nakon skidanja oglasa s eBay-a postigla i veću cenu.

Najpohotnija ruska carica imala 300 ljubavnika: Seks joj bio neophodan 6 puta dnevno! (FOTO, VIDEO)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Nakon prodaje nevinosti, odlučila da traži i ponudu za brak

Brazilska studentkinja Katarina Miljorini (24) svoju nevinost je prodavala čak tri puta – prvi put je dogovor sa anonimnim Japancem propao, odnosno nije konzumiran, a drugi put je sama odlučila da produži aukciju kako bi došla do većih ponuda. Iako tvrdi da je dobila ponudu od gotovo 400.000 evra, ohrabrila se i odlučila da traži još više – za brak. Trenutno je u pregovorima sa anonimnim arapskim bogatašem za kojeg tvrdi da je vrlo romantičan.Devojka ističe da nije prostitutka, pa će većinu novca dati u humanitarne svrhe.

Razotkrili sramežljivu devojku

Studentkinja medicine Hana Kern, koja se na internetu predstavljala kao Elizabeta Rejn dobila je ponudu za svoju nevinost – preko neverovatnih 666.000 evra. Ali, nakon što je njen identitet razotkriven, pa su kolege studenti sa Univerziteta Vašington bili zgroženi postupkom sramežljive devojke, ona je svoju aukciju ukinula. Na svom blogu je napisala da je odlučila da se koncentriše na fakultet, iako se pretpostavlja da je "transakciju" obavila u tajnosti.

Pametna zavodnica

Grasijela Jatako jedna je od pametnijih devojaka u svetu aukcije nevinosti. Model iz Perua je sa 18 godina svoj netaknuti himen odlučila da proda kako bi platila medicinske troškove svoje majke, kao i školovanje svog brata. To joj je omogućilo ogroman publicitet, a najveću ponudu je dao anonimni Kanađanin – čak 133.000 evra.

Presuda suda izazvala zgražavanje: Devojčica (16) može da ima seks sa ujakom (48)!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Svakako nije skromna

Italijanska manekenka Rafaela Fico sa 20 godina na internetu je ponudila cenu za svoju nevinost – vrtoglavih milion evra. Rekla je da nikad nije ni razmišljala o tome, ali nakon što je videla da su neke devojke dobro zaradile, odlučila je da se i sama isproba u tome.

"Ne znam kako seks izgleda, a ako je muškarac koji za mene najviše ponudi ružan, samo ću se povući iz svega. Novac mi treba za lečenje bolesnog člana porodice".

Nikad nije imala dečka, a na kraju je dobila ponudu koju je tražila, ali navodno i odustala od svega.

Najviše je cenila svoj himen

Natali Dilan iz SAD-a za svoju je nevinost tražila neverovatnih 3 miliona evra, a njena kampanja je bila vrlo dobro osmišljena. Ta 22-godišnja studentkinja je bila šokirana uspehom koji je njena ponuda postigla, a gostovala je i u televizijskim emisijama u kojima je objašnjavala da joj je prvotni plan bio da dovrši školovanje i da novcem otplati studentski dug.

"Fascinantno je da danas muškarci toliko cene nevinost", izjavila je ona. Ali, i to joj je bilo premalo, pa sada navodno čeka još bolju ponudu.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs