Zanimljivo

Seks u avionu: Od sada možete da uživate bez straha da ćete biti uhvaćeni

Ovaj tip letelice u normalnim okolnostima ima 6 sedišta, ali je unutrašnjost promenjena da bi stao dušek, a putnici ne bi trebalo da se brinu o higijenim kaže, vlasnik kompanije koja se bavi iznajmljivanjem aviona za parove koji žele da okuse seks na visini
Zanimljivosti
17:20h
Seks u avionu: Od sada možete da uživate bez straha da ćete biti uhvaćeni

Ako ste ikada želeli da upražnjavate seks "na visini", odnosno u avionu, ali ste se plašili da biste mogli da budete uhvaćeni na delu, jedna kompanija iz Las Vegasa je spremna da vam ispuni želju bez tog straha.

"Ljubavni oblak" (Love Cloud) predstavio je novu uslugu - let iznad "Grada greha" parovima koji su spremni na malo ličnog greha, ali predsednik kompanije Endi Džonson napominje da je u pitanju mnogo više od seksa.

"Želeo sam da to bude romantično, poput jedne od onih želja sa liste stvari koje morate da uradite u životu", izjavio je Džonson.

Avion "Zlatni orao" modela Cessna 421 u normalnim okolnostima ima 6 sedišta, ali je unutrašnjost promenjena da bi stao dušek, a putnici ne bi trebalo da se brinu o higijeni.

"Nakon svakog leta, servis za čišćenje očisti svaki deo letelice specijalnim sredstvom koje uništava sve mikrobe", rekao je Džonson i dodao da se takođe i posteljina i peškiri menjaju.

Avion poseduje ozvučenje i rasvetu, kao i zavesu koja vas odvaja od pilota, a on sve vreme leta nosi specijalne slušalice koje mu onemogućavaju da čuje šta se sve tokom leta dešava.

Međutim, pre nego što se ukrcate treba da znate da postoji jedna začkoljica - Džonson je osuđen za nepromišljeno poslovanje u vazduhoplovstvu, zbog čega je odležao 20 dana u zatvoru nakon jednog incidenta koji se odigrao 2012. Tada je bio vlasnik škole letenja u Virdžiniji, ali je rekao da sada neće on pilotirati, već će voditi posao sa zemlje.

I na kraju cena - za čitav ovaj 40-minutni doživljaj trebalo bi da izdvojite tričavih 799 dolara!

A koji su to jednostavni trikovi za seks na brzinu pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs