Iskreno

Saša Kapor: Ponosno nosim titulu papučara

Pevač je otkrio da je ludo zaljubljen u svoju suprugu Nikolinu Kovač i da joj pomaže u svemu, a sugerisao joj je da se skine i bude provokativna zarad promocije novog singla, jer izgleda savršeno iako se porodila pre samo devet meseci
Šuška se
19:30h Autor:
Saša Kapor: Ponosno nosim titulu papučara
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Saša Kapor i njegova zgodna supruga i koleginica Nikolina Kovač rešili su da sasvim odvojeno grade karijere, dok su u privatnom životu nerazdvojni i posvećeni sinu Nikolaju.

Mlada mama pozira u izazovnom vešu najavljujući singl „Nisam dobro“, a to je bila Sašina ideja.

"Ja sam sugerisao Nikolini da se skine i bude provokativna, jer se zna da publika traži zgodne pevačice, a ona izgleda savršeno iako se porodila pre samo devet meseci. Nikolina i ja smo imali jedan duet do kojeg je došlo slučajno i nema potrebe da na sceni budemo zajedno. Svako od nas gradi svoju karijeru sam, ali ima bezrezervnu podršku onog drugog", iskren je Saša.

Na komentare da će duet koji je pevač uradio sa seksipilnom Sandrom Afrikom zahtevati njihova česta zajednička putovanja na nastupe i izazvati ljubomoru kod Nikoline, Saša ima spreman odgovor i tvrdi da njihov brak ništa ne može da ugrozi.

"Sandra i ja pevamo o Nikolininim očima, plavim i najlepšim na svetu. Ludo volim svoju ženu, a siguran sam i ona mene. Apsolutno verujemo jedno drugom", kaže pevač.

On priznaje da je slab na suprugu i da se trudi da joj uvek ugodi zbog čega je često na meti brojnih šala i prozivki.

"Priznajem da me često prijatelji prozivaju da sam papučar, ali mi to ne smeta jer me izuzetno srećnim čini kada Nikolinu nečim obradujem. Za osmeh moje ljubavi ništa mi nije teško i sa tim u vezi, ponosno nosim titulu papučara. Volim da je poslužim pićem i hranom, da joj pomognem u kućnim poslovima i da ravnopravno sa njom podelim brigu oko deteta", smešeći se kaže zvezda „Granda“.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs