Probajte i vi

Rešite se podbratka bez dijete: Dve jednostavne vežbe svako može da radi!

Ne očajavajte, rešenje je u vrlo jednostavnim vežbama, a rezultat ćete da osetite već nakon prvog dana
Lepi & Zdravi
11:38h Autor:
Rešite se podbratka bez dijete: Dve jednostavne vežbe svako može da radi!
Foto: Shutterstock

Ako ste među onim samokritičnijim osobama, nakon što duže stojite pred ogledalom verovatno ćete da pronađete detalj u koji ćete da se pomnije zagledate. Žene ponekad pažnju usmere na svoj profil, pa primete i svoj podbradak. Ako je s godinama i došao koji kilogram viška, a mišići se opustili, nije čudno da je podbradak izraženiji i da "kvari" savršenu sliku lica.

Pravilna nega protiv starenja: Lice nije jedino kritično područje!

Ali, nije reč ni o čemu zabrinjavajućem. Naime, stvaranje podbradaka je rezultat prirodnih pojava poput starenja, kilograma, ali i genetike.

Osobe koje odu na dijetu možda neće da se reše podbratka, ali ni to ne treba da zabrinjava jer postoji metoda kojom taj "problem" može da se reši i bez gubitka kilograma. Istina je da se višak hrane taloži na ovom delu vrata i da gubitak mase na tom delu tela može da bude mukotrpan.

Osvežite svaki mišić lica i sačuvajte mladolikost: Jednostavni joga pokreti protiv starenja!

Ali, ono što vrlo lako možete da uradite je da pomognete sebi vežbama. Jedna od takvih vežbi jeste slanje poljubaca u visinu, a druga je plaženje jezika prema napred. Radite to kod kuće pred ogledalom i zatezanje na području vrata osetićete već nakon prvog dana vežbanja. Tim vežbama ćete da ojačate kritični mišić koji se nalazi ispod vilice i podbradak će vidno da se smanji.

Vrat belog labuda za samo 5 minuta dnevno: 3 jednostavne vežbe koje zatežu vrat i podbradak! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs