Da li ste nekada probali da, umesto leda, u piće ubacujete kockice lubenice?
Ako niste, isprobajte što pre, jer ovo je zaista genijalna ideja!
Kad nemate kvasac ili prašak za pecivo: Sjajna zamena koju sigurno imate u kuhinji!
Smrznute kockice ovog voća su savršen dodatak svakom piću, od vode do vrhunskih vina, jer će ga zasladiti i neverovatno osvežiti!
Sve što vam treba jeste očišćena lubenica, bez kore i semenki i papir za pečenje.
Domaći sok od višanja bez konzervansa: Ukus detinjstva u jednoj čaši! (RECEPT)
Lubenicu isecite na kockice i poređajte na papir za pečenje. Po ukusu možete da ih pospete šećerom ili listićima nane.
Celulit i salo za 7 dana postaju prošlost: Koktel koji topi stomak i butine! (RECEPT)
Stavite u zamrzivač da odstoji nekoliko sati, najbolje preko noći.
Kad su se kockice zaledile, prepakujte ih u plastičnu kesicu ili kutiju za odlaganje hrane i čuvajte u zamrzivaču.
Možete da koristite i posudu za led, samo u tom slučaju ispasirajte meso lubenice i sipajte u kalupe.
Tajni sastojak, zlatni savet: Zbog ovoga će vam testo svaki put narasti kao ludo!