Izvrstan ručak

Riblji bećarac: Posni delikates za pamćenje! (RECEPT)

Neka vam ovaj post ne prođe a da bar jednom niste spremili ovo fenomenalno jelo
Recepti
12:08h Autor:
Riblji bećarac: Posni delikates za pamćenje! (RECEPT)
Foto: Profimedia
  • 30 minuta
  • Srednje teško

Sastojci

  • 1 kg ribe
  • 3 glavice crnog luka
  • 300 gr iseckane paprike
  • 300 gr kuvanog paradajza
  • malo ulja
  • sušeni biljni začin
  • so, biber

1. Ribu očišćenu od kostiju i iskidanu na komade staviti u pleh, posoliti, preliti uljem i peći u vrućoj rerni.

2. Kada je polupečena dodati iseckano povrće, preliti kuvanim paradajzom, začiniti vegetom i biberom i vratiti u rernu da se zapeče. Služiti vruće.

Hilandarska čorba od krompira: Okrepljujući posni obrok! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs