Oduševiće vas

Posni mafini sa marmeladom

Uživaćete u svakom zalogaju ovog kolačića rajskog ukusa
Recepti
17:06h Autor:
Posni mafini sa marmeladom
Foto: Stil
  • 15 minuta
  • Jednostavno

Sastojci

  • 350 g brašna
  • pola praška za pecivo
  • 1 vanilin šećer
  • 200 g šećera
  • 100 g mlevenih oraha
  • 150 ml ulja
  • 300 ml kisele vode
  • marmelada po ukusu

1. Izmešajte brašno, prašak za pecivo, šećer, vanilin šećer i orahe.

2. Dodajte ulje i kiselu vodu, pa dobro sjedinite. Izlijte testo u kalupe za mafine, pa u svaki utisnite po kašičicu marmelade.

3. Vodite računa da sva marmelada bude prekrivena testom - smesa je gusta, marmelada neće potonuti, već će ostati tačno tamo gde ste je i stavili.

4. Pecite 20 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.

Domaće je najlepše: Recept za ražani hleb sa belim lukom!

Foto: Stil
Foto: Stil
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs