Poludećete za njom

Manastirska pogača donosi nezaboravne mirise u vaš dom za 15 minuta

Priprema je laka i pogača je gotova za čas - idealno kada vam gosti prosto "banu" na vrata
Recepti
13:58h Autor:
Manastirska pogača donosi nezaboravne mirise u vaš dom za 15 minuta
Foto: Shutterstock
  • 20 minuta
  • Jednostavno
  • Za 6 osoba

Sastojci

  • 200 g brašna
  • 4 jaja
  • 300 g ovčijeg sira
  • kisela pavlaka
  • 200 ml jogurta

Pogača koju pripremite može da se konzumira umesto hleba. Evo kako da je brzo i lako ispečete.Priprema: U dubljoj posudi izgnječite sir, a potom dodajte jaja. Viljuškom pomešajte jaja sa sirom. Dodajte ulje, pavlaku i jogurt. Promešajte pa dodajte brašno u kome je prašak za pecivo. Sve dobro sjedinite.Nauljite tepsiju u kojoj ćete peći. Pospite je brašnom i sipajte smešu. Dobro rastresite da se pravilno rasporedi.Pecite 15 minuta na 250 stepeni.

Napravite lako i brzo pitu sa sirom ili popularnu sirnicu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs