Napravite biskvit za tortu tako što ćete umutiti žumance i šećer, nakon toga dodajte ulje i mleko, kada dobro umutite smesu dodajte brašno, prašak za pecivo, vanilin šećer i narendanu koru narandže.
Kada se smesa sjedinila dodajte joj već umućena belanca.
Koru pecite 20 minuta na 200 stepeni u kalupu napravljenom u obliku srca. Ukoliko nemate kalup u obliku srca, okrugli oblik biskvita se lako može iseći u obliku srca.
Kada se kora ispeče, presecite je vodoravno, tako da dobijete dva jednaka dela koja ćete filovati.
Fil se pravi ovako: Umutite dva pudinga od jagode i skuvajte ga u pola litre mleka. Kada se fil ohladi dodajte mu pola margarina. Zatim nafilujte tortu.
Umutite šlag i u njega dodajte ekstrakt jagode kako biste dobili crvenu boju.
Tortu možete ukrasiti i celim jagodama ili malinama. Želimo vam srećnan Dan zaljubljenih!
Brza i ukusna piramida od piškota: Poslastica kojoj niko ne može da odoli!