RECEPT ZA POHOVANU PILETINU-MALE TAJNE VELIKIH MAJSTORA: Kada probate ovu metodu pohovanja, zaboravićete sve druge

Nema ništa lepše od dobro ispohovanog mesa, svaka generacija voli ovaj način spremanja mesa, a kad naučite ovu metodu pohovanja volećete ga još više

Recepti
RECEPT ZA POHOVANU PILETINU-MALE TAJNE VELIKIH MAJSTORA: Kada probate ovu metodu pohovanja, zaboravićete sve druge
Foto: Printscreen Youtube / Kuvajmo lako

Za sve ljubitelje pohovane piletine, a verujemo da većina vas jeste, isprobajte ovaj način za pohovanje pilećih šnicli i više ih nikada nećete pohovati na klasičan način, jer em je ukusnije, em mnogo jednostavnije.

Sastojci:

  • 500g pilećeg belog mesa
  • 1 jaje
  • 70ml mleka
  • 1 puna kašika soka limuna
  • 1 kašičica senfa
  • 1/2 kašicice soli
  • 1/2 kašičice karija
  • 1/2 kašičice bibera
  • 1/2 kašičice belog luka u prahu
  • 1/2 kašičice suvog bosiljka(ili začin koji volite)
  • 1/2 kašičice origana
  • 1 kašika ulja
  • 100g brašna
  • 1/2 kašičice soli,začina,paprike
  • Malo ulja za prženje.

Prijatno!

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs