UREĐAJ KOJI MORATE DA IMATE U KUHINJI: Za kratko vreme obične namirnice pretvara u prvoklasan obrok

Recepti
Autor:
UREĐAJ KOJI MORATE DA IMATE U KUHINJI: Za kratko vreme obične namirnice pretvara u prvoklasan obrok
Foto: Promo

Današnje domaćice su zaposlene žene koje pored standardnog posla imaju želju i volju da svojoj porodici spreme prvoklasno i zdravo jelo. Takva žena će uraditi sve da u roku od par minuta u kuhinji napravi pravo čudo.

Naviknute na savršenstvo, one žele sve: da budu žene od karijere, ali i posvećene majke i vrsne domaćice.

Imajući u vidu takve žene, Tefal je osmislio fritezu na vruć vazduh koja na brz i jednostavan način obrađuje namirnice sa minimalnom količinom ulja, taman toliko da jela budu sočna i ukusna.

Sama činjenica da ove Tefal friteze štede vreme i energiju do 70% dovoljan je razlog da odmah nabavite ovaj uređaj i stavite ga u svoju kuhinju, na dohvat ruke kako biste mogli da u njemu spremite grilovano meso, povrće, ribu, ali i pripremite peciva i deserte po volji i želji ukućana.Za manje porodice od dva ili tri člana, možete da uzmete manji model, dok imate mogućnost da kupite i Tefal fritezu na vruć vazduh kapaciteta za 8 osoba. Čak postoji i XXL 2u1 friteza u kojoj je moguće spremiti dva jela odjednom.

Tefal Friteze
foto: Promo

Takva friteza je spas za one koji dolaze s posla u vreme kada bi ručak već trebalo da bude na stolu. Dok se ukućani raspremaju, ova friteza može očas posla da spremi glavno jelo i prilog i to za isto vreme.

Na vama je samo da podesite ovu Tefalovu lepoticu na program hrskovog spremanja hrane ili gril tehnologiju za pečenje svih vrsta namirnica.

Ako želite da vaša kreativna priroda dođe do izražaja, koristite Tefal fritezu na svoj način, samo uključite manuelni režim rada.

I u kuhinji možete biti svoj na svome, samo nabavite prave aparate koji će pratiti vaš ritam života.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs