RECEPT ZA UBEDLJIVO NAJUKUSNIJU KUPUS SALATU: Pravljena na sledeći način je bolja i od one iz restorana, u ovome je CAKA

Recept za kupus salata koja je bolja i od one iz restorana obavezno zapišite, jer svi koji su ga do sad probali kažu da je najbolji!

Recepti
13:32h Autor:
RECEPT ZA UBEDLJIVO NAJUKUSNIJU KUPUS SALATU: Pravljena na sledeći način je bolja i od one iz restorana, u ovome je CAKA
Recept za kupus salata koja je bolja i od one iz restorana, Foto: Printscreen Youtube / Hanuma kocht - Hanumina kuhinja

Kupus je namirnica koja je izuzetno bogata vitaminom C, te su preporuke lekara da ga što češće jedete. A jedna od omiljenih salata je upravo od ovog povrća. Međutim, neretko možemo čuti komentare da nam kod kuće, ma koliko se trudili, ne ispadne tako sočno i ukusno, kao u restoranu. A mi vam otkrivamo gde to greše sve domaćice.

Kupus
foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 1 glavica kupusa
  • so
  • ulje
  • sirće
  • šećera na vrh kašičice

Način pripreme:

Kupus narendati ili sitno iseckati i začiniti uljem i sirćetom. Dobro ga izgnječite rukama i ostavite da odstoji nekoliko minuta.

Kupus, Svež kupus, Kiseli kupus
foto: Shutterstock

U čemu je caka?

Naime, mnoge domaćice nisu čule za ovaj trik - važno je dodati šećer i so na kraju, jer ako ih dodate pre ulja i sirćeta, so će pasti na dno i salata će biti neravnomerno začinjena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs