IZLIVENA KROMPIRUŠA: Pita koja se sprema jednostavno i brzo, a može da bude i kompletan obrok

Ako uz ovakvu krompirušu servirate supicu i salatu, dobićete kompletno jelo kojem niko ne može odoleti

Recepti
Autor:
IZLIVENA KROMPIRUŠA: Pita koja se sprema jednostavno i brzo, a može da bude i kompletan obrok
Krompiruša, Foto: Printscreen/youtube/ Kuhinja Valentina Mašković

Sastojci

  • 1kg. krompir
  • 4-5 jaja
  • 200-250gr. sira trapista, edemara
  • 100-150 gr. kobasica,
  • 200gr. parizera
  • 150gr. brašna
  • 50ml.- 100ml. ulja
  • So, biber, origano, peršun

Priprema: Izrendajte kilogram krompira i ostavite ga sa strane da se dobro iscedi. Umutite jaja u veću vanglu, pa u umućena jaja dodajte rendan krompir, začine, kulen, sir, parizer izrendan, brašno, ulje i začine. Sve izmešajte i pecite u rerni na 200 stepeni oko pola sata.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs