Košmar na javi

Rada Manojlović doživela traumu: Bežala od požara!

Manojlovićeva posle nastupa u Nemačkoj doživela traumu jer samo što je legla da spava, oglasio se požarni alarm pa je istrčala iz sobe da se spase
Šuška se
12:10h Autor:
Rada Manojlović doživela traumu: Bežala od požara!
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Rada Manojlović preživela je pravu dramu prošlog vikenda u Nemačkoj jer je iz hotela u kom je odsela morala da se evakuiše zbog požara.

Pevačica se posle odrađene tezge u jednoj diskoteci u Minhenu sa svojim menadžerom Sašom Ðurićem i klavijaturistom Mišom Lagunom vratila u sobu da se odmori, ali joj se, umesto da mirno spava, dogodio košmar na javi, prenosi Kurir.

"Rada je posle uspešnog nastupa, oko pet sati ujutro, legla u krevet ne sluteći da će nakon toga u hotelu doživeti traumu. Odjednom se upalio alarm i nastala je opšta panika! U prvi mah hotelom se pronela vest da je podmetnuta bomba, a kad se osetio i dim od vatre, ljudi su počeli da beže na sve strane. Osoblje se pobrinulo da svi gosti budu evakuisani, a ubrzo su stigli i vatrogasci, koji su ugasili vatru. Iako se sve odigralo u pola sata, delovalo je kao da je prošla cela večnost", otkriva izvor blizak pevačici.

Rada Manojlović o svom dečku: Ovo je prvi i poslednji put da otvoreno govorim o Momiru!

Saznanja Kurira potvrdila je i popularna pevačica:

"U prvom trenutku nisam paničila jer smo mi bukvalno 15 minuta pre toga ušli u hotel i sve je bilo okej, pa sam mislila da je neka greška, da će alarm prestati. Međutim, kad sam videla da svi gosti s našeg sprata silaze, onda smo se i mi pokupili i krenuli za njima. Vatrogasci su stigli za pet minuta, isključili alarm i rekli nam da je sve u redu i da možemo da idemo na spavanje. Sve u svemu, svašta doživimo na našim putovanjima", poručila je Manojlovićeva.

Ljubimac heroj: OVDE saznajte kako je mačka spasila vlasnike od požara!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs