Lek iz prirode

Znamo samo da je odlično za kožu: Evo šta kokosovo ulje može da uradi bolesnom telu!

Nekoliko studija je zvanično potvrdilo
Medicina
22:08h Autor:
Znamo samo da je odlično za kožu: Evo šta kokosovo ulje može da uradi bolesnom telu!
Foto: Thinkstock

Jedan od najčešće dijagnostikovanih vrsta raka jeste rak debelog creva. Samo u Americi svake godine zabeleži se čak 95 hiljada novih slučajeva!

Skoro polovina pacijenata sa ovom dijagnozom, nažalost, ne preživi bolest, jer hemioterapija i operacije nisu uspešni kod svakog oblika kancera, a zračenje i hemioterapija imaju neželjena dejstva.

Ali, američki naučnici nedavno su objavili rezultat studije, prilikom koje je uočeno da laurinska kiselina iz kokosovog ulja ima veliki potencijal da uništi maligne ćelije! Štaviše, oni tvrde da je njihov eksperiment pokazao da ova supstanca za samo dva može da uništi čak 90 odsto ćelija raka.

Ipak, treba napomenuti da je eksperiment izveden u Petrijevoj posudi i da još uvek nije primenjen na živim organizmima, a farmaceutska industrija zaustavila je istraživanja pozitivnih efekata kokosovog ulja, pod objašnjenjem nedostatka novca.

Tvrdi da je izlečio rak u 4. stadijumu sodom bikarbonom: Ovo je njegov recept od 2 sastojka! (FOTO)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Ono što je do sada dokazano jeste da kokosovo ulje ima neverovatno dobre efekte na kožu. Takođe, laurinska kiselina iz kokosovog ulja je zapravo jedinjenje kojeg još ima u majčinom mleku, a koje je najbolji pojačivač imuniteta.

Američko društvo za dijetetsku ishranu kaže da je nekoliko studija potvrdilo da kokosovo ulje može da nas zaštiti od različitih bolesti, a u nekim slučajevima i da ih izleči.

Dokazano ublažava osteoporozu, infekcije žučne kese, zarazne bolesti poput herpesa i hepatitisa C i Alchajmerovu bolest, a postoji dosta ljudi koji tvrde da pomaže lečenju raka i ublažava nuspojave hemioterapije.

Ovako izgleda život sa Parkinsonovom bolešću: Žena obolela u 32. godini!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs