Svaka čast

Smršala 58 kg nakon porođaja: Nije brojala kalorije, ni vežbala svaki dan - ovo je njena tajna!

Sa brojanjem kalorija bih možda ranije došla do svog cilja, ali mi je to bio preveliki stres, iskrena je mlada mama
Lepi & Zdravi
16:46h Autor:
Smršala 58 kg nakon porođaja: Nije brojala kalorije, ni vežbala svaki dan - ovo je njena tajna!
Foto: Instagram Printscreen / Dilla7

Kilogrami u trudnoći se lako skupljaju, a teško gube. To najbolje zna 26-godišnja Amerikanka Kesidi Rikens.

U prvoj trudnoći, ova blogerka se značajno ugojila, a nakon što je rodila ćerkicu Harli, imala je 118 kilograma.

"Znala sam da moram nešto da učinim", priznala je Kesidi i uputila se na 18-mesečnu pustolovinu tokom koje je uspela da izgubi čak 58 kilograma!

Ono što je zanimljivo jeste to što nije brojala kalorije, niti vežbala svaki dan. Ovih 5 pravila su je ponovo dovela do vitke linije:

1. Mnogo vode"Prestala sam da izmišljam izgovore i počela sam da pijem tri i po litre vode na dan", otkriva blogerka. To je otprilike ekvivalent za 16 šoljica vode svakog dana, ili duplo više od onoga što stručnjaci preporučuju.

Najtraženija dijeta u 2017: Za sedam dana skida 7 kilograma!

A post shared by KASSIDY RIEKENS (@dilla7) on Jul 11, 2017 at 11:16pm PDT

2. Nemasna hrana

Kesidi tvrdi da nije bila na dijeti, već je jela jednostavnu hranu poput nemasne piletine, tunjevine, ćuretine, voća, povrća i žitarica celog zrna.

"Da sam držala dijetu, verovatno ne bih uspela. Ali, odlučila sam da u potpunosti promenim svoje prehrambene navike. Tu i tamo bih zgrešila sa nekim masnim ili slatkim zalogajem, ali se nisam zbog toga opterećivala", kaže ova mlada mama.

3. Nije brojala kalorije

"Sa brojanjem kalorija bih možda ranije došla do svog cilja, ali mi je to bio preveliki stres. Trudila sam se da jedem zdravije, a ne manje".

Hit napitak za mršavljenje: Brzinski skida višak kilograma! (RECEPT)

A post shared by KASSIDY RIEKENS (@dilla7) on Jun 29, 2017 at 10:23am PDT

4. Vežbala je svake nedelje

Čak i kada joj se ne da ode u teretanu, Kesidi ne odustaje od svog plana. Pet puta nedeljno vežba, što joj je pomoglo da istopi kilograme, ali i oblikuje figuru.

"Isprva nije lako. Gledaš u vagu, ne vidiš promene i pitaš se zašto se mučiš. Ali, kad počneš da primećuješ rezultate, to postane svojevrsna zavisnost. Želiš da nastaviš sa napretkom", iskrena je Kesidi. Vežbanje je joj se toliko svidelo da je odlučila da položi kurs za ličnog trenera, a danas ponosna mama tako zarađuje za život.

5. Beležila je razvoj svog uspeha

Da bi se dodatno motivisala, Kesidi je otvorila Instagram profil, gde je objavljivala fotografije svog tela, i beležila razvoj svog uspeha.

"Ono što moji pratioci na Instagramu možda ne razumeju jeste da i oni motivišu mene. Kad se izložiš pogledima i komentarima hiljadama ljudi, želiš da daš sve što možeš od sebe i budeš svoja najbolja verzija", zaključuje Kesidi.

Za 6 nedelja istopila 11 cm sa struka: Fantastična dijeta prezgodne glumice!

A post shared by KASSIDY RIEKENS (@dilla7) on Apr 26, 2017 at 10:01pm PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs