Ljubav

Razvratna udovica zavela generala: Ukućani nisu mogli da spavaju od njihovih uzdaha!

Bila je to strastvena ljubav koja nije mogla proći bez ljubomore i skandala
Lifestyle
21:06h Autor:
Razvratna udovica zavela generala: Ukućani nisu mogli da spavaju od njihovih uzdaha!
Foto: Wikipedia

Rođena kao Mari Džozef Roz de la Pageri, bila je šest godina starija od Napoleona. Kad su se upoznali, on je bio vojnik koji je stalno odlazio i dolazio, a ona udovica koja je za vreme revolucije jedva izbegla giljotinu.

Seksualno iskusna i vrlo dobro upućena u umeće zavođenja, Žozefina je šarmirala Napoleona jednakom lakoćom s kojom je zamahnula suknjom. A on joj je pao pod noge. Međutim, njihov je odnos bio čas čvrst, čas nikakav, a Žozefina je bila nesigurna oko toga što je u vezi s muškarcem koji je bio praktično niko.

No, kako je počeo da se penje u vojsci, sve mu se više divila. Stoga mu je poslala kakva se u 18. veku sigurno tumačila kao poziv na seks, pišući:

Najfatalnija ljubavnica po profesiji: Slavnoj kraljici Katarini je bila noćna mora! (FOTO)

"Više ne dolaziš svojoj prijateljici kojoj si drag. Posve si je napustio. Grešiš, jer ona ima vrlo nežne osećaje prema tebi. Dođi sutra na ručak kod mene. Treba da te vidim, da razgovaramo o tvojim dužnostima."

Od tada je Žozefina postala Napoleonova dužnost, a on ju je privoleo da se uda za njega. Bio je očaran njenih seksualnim znanjima, uključujući i pokret koji je nazivao "zigzag". Opijen seksualnom strašću, pisao joj je vatrena ljubavna pisma sa seksualnom konotacijom.

"Vraćam se u Pariz sutra, ne peri se".

Naime, Napoleon je obožavao njen "prirodan, neopran i ženstven miris", a čini se da je bio i veliki ljubitelj oralnog seksa. Međutim, spavanje s Žozefinom imalo je i svoju cenu - odbila je da izbaci pse iz postelje, a oni su čak i ugrizli svog novog gospodara tokom njihove prve bračne noći.

Čuli su ih svi "Ekstremno snažna i izuzetno glasna seks tehnika" - tako je njihove seks seanse opisivalo osoblje u kući, a jedna od njih rezultirala je time da su pali iz kreveta - probudivši celu kuću.

Tako strastven odnos nije mogao da bude lišen ljubomore i drame. Kad je Žozefina našla ljubavnika, njena indiskrecija postala je glavni trač u Francuskoj, pa i u Engleskoj, a to se doživljavalo kao ultimativno ponižavanje muža.

Ušao je unutra i prespavao, izašao bled i prestravljen: Tajnu zauvek odneo u grob!

Foto: Profimedia, Insert iz filma
Foto: Profimedia, Insert iz filma

Ni Napoleon nije ostao dužan, pa je iz osvete nanizao čitav niz ljubavnica, uključujući i Francuskinju koja je živela u Egiptu, a svi su je zvali "Kleopatra".

Vesti o Napoleonovim aferama uništile su Žozefinu, koja je tada shvatila koliko voli svog muža, uprkos svemu. Prijateljicama je rekla da je tek nakon svih afera i mogućnosti da on ode, shvatila koliko ga voli.

Nije prestao da je voli

Kad se vratio iz rata, Napoleon joj je zapretio razvodom. Rekao joj je da mu je slomila srce i da ono više nikad neće biti sastavljeno, da više nikad neće voleti. Kao odgovor, dočekala ga je u hodniku, plačući i moleći. Na kraju je poslala svoje dvoje dece da mu kucaju na vrata, misleći da će ga s time smekšati. I uspela je, nakon nekoliko sati pustio ju je u sobu i odmah su se zaputili prema krevetu. Ipak, Napoleon je krenuo dalje. Krivio je Žozefinu jer nije mogla da mu podari naslednika kojeg je toliko želeo. Rastali su se bizarno, 1809. godine na ceremoniji u kojoj su oboje čitali "izjavu odanosti" jedno drugom. Iako se oženio drugi put, vojvotkinjom od Parme, Marijom Lujzom.

Napoleon nikad nije zaboravio svoju seksi ženu. Poslednje reči su mu bile - "Francuska, vojska, Žozefina".

Bračni par diktaturom uništio i državu i decu: Dogovori iz spavaće sobe upropastili živote!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs