Čega se dosetio

Poklonio majci flašu vina: Doživela šok života kada je videla šta piše na njoj! (VIDEO)

Majka nije posumnjala ni na šta kada je njen sin izvadio bocu vina iz ruksaka
Porodica
07:02h Autor:
Poklonio majci flašu vina: Doživela šok života kada je videla šta piše na njoj! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Poke My Heart

Obavestiti roditelja da će postati baka/deda za nekoliko meseci je dobra vest, zapravo sjajna vest. Sinovi i ćerke koji postaju roditelji traže originalne načine da saopšte svojim roditeljima da je mala beba na putu. Ali jedno treba da bude jasno: kako god da im se to kaže, biće uzbuđeni.

Ovaj sin je pronašao tajni način da saopšti svojoj majci da očekuje bebu. Srećom, uhvatio je njenu fenomenalnu reakciju kamerom.

Očekivali normalnu trudnoću: Lekari uradili ultrazvuk i ostali šokirani! (VIDEO)

Majka nije posumnjala ni na šta kada je njen sin izvadio bocu vina iz ruksaka. Mislila je da je to samo boca starog vina, ali sin joj je rekao da pogleda nalepnicu i pitao je da li je ikada ranije videla takvu vrstu vina. Ona je pogledala u nalepnicu i nije odmah shvatila u šta gleda. Nije bilo imena vina, samo crno bela slika.

Onda je shvatila: bio je to snimak ultrazvuka. Nije verovala svojim očima i pitala je sina šta to znači. Nije htela naglas da kaže šta misli jer se bojala da nije u pravu.

Kada joj je par konačno dao potvrdu dobrih vesti, nije mogla da zadrži suze radosnice. Nakon takvog iznenađenja ko bi mogao?

Trudnica radila 2 posla da bi preživela: Šef joj priredio šok koji mu neće zaboraviti! (VIDEO)

Pogledajte njenu reakciju:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs