Ponos

Ovo su ćerke Vladimira Putina: Otac sa ponosom otkrio čime se bave! (FOTO, VIDEO)

One žive, rade i studiraju u Rusiji. Nikad nisu napuštale svoju zemlju ali ne vole da se eksponiraju u javnosti

Zanimljivosti
13:00h Autor:
Ovo su ćerke Vladimira Putina: Otac sa ponosom otkrio čime se bave! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube/ Etsuko Hillard

Vladimir Putin prvi put je javno progovorio o kćerima na kraju tradicionalne godišnje konferencije.

Bivši KGB-ov agent koji vlada Rusijom od 1999. u retkoj prilici je prvi put progovorio javno o svojim kćerima - suočen s pitanjima novinara na kraju svoje tradicionalne godišnje konferencije.

Rekao je kako Marija Putina (32) i Ekatarina Putina (31) žive u Rusiji, ali njihov izbor je bio da se sklone od očiju javnosti i politike.

Ponosan otac

"One prave prve korake u svojim karijerama i dobro napreduju. Nisu bile "deca zvezde", nikad nisu uživale u kamerama i reflektorima uperenim u njih. One samo žele da žive svoj život," izjavio je harizmatični Putin.

Putin je kćerke dobio u braku sa bivšom ženom Ljudmilom s kojom se razveo 2014., iako postoje tračevi da s drugim ženama ima još jednu kćerku i sina.

"Ne samo da žive u Rusiji, one se nikad nisu obrazovale nigde izvan svoje zemlje. Ponosan sam na njih jer nastavljaju da studiraju i rade, a moje kćerke govore tečno tri evropska jezika," dodao je.

Raskošan dom Putinove ćerke koju on krije od javnosti: Luksuzan penthaus od 700 kvadrata! (VIDEO)

Printscreen/ yotube/ Essiac FactsEtsuko Hillard
Printscreen/ yotube/ Essiac FactsEtsuko Hillard

Već je i deda?

Njegove reči u suprotnosti s ranijim medijskim napisima da su se Marija i Ekatarina školovale u Nemačkoj, kao i s tvrdnjama da Marija sada živi na jugu Holandije sa svojim suprugom. Postoje glasine kako par ima sina, što bi, da je istina, Putina činilo dedom.

Osim toga, govori se da je Marija poprilično liberalna te da ima širok krug evropskih prijatelja, među kojima je i gej fitnes trener iz Londona.

Iako to Putin nije potvrdio, mediji su pisali kako je završila medicinski fakultet u Moskvi te doktorirala na temu sindroma dvarfizma. Marija se navodno udala 2012., a podaci o njenoj profesiji i privatnom životu su strogo čuvana tajna moćnog Rusa koji naprosto ne želi da ulazi u te detalje ili da ih otkriva javnosti.

3 stvari koje svako treba da nauči od Putina: Kako od minusa da napraviš plus!

Milijarderka i akrobatkinja

Druga kćerKA, Ekaterina, svoju privatnost navodno je uspela da zaštiti korišćenjem prezimena Tikhonova, kojeg je uzela od svoje bake. Ona je zaposlena na moskovskom univerzitetu gde radi kao zamenica prorektora. Diplomirala je orijentalistiku nakon čega je nastavila karijeru na fakultetu na kojem se kasnije i zaposlila.

Udata je za bogatog ruskog bankara, 33-godišnjeg Kirila Šamalova, čiji je otac dugogodišnji Putinov prijatelj. Par zajedno poseduje imovinu vrednu oko dve milijarde dolara, koja uključuje i brojne nekretnine u Rusiji i inostranstvu. Katarina je i akrobatkinja.

Putinova bivša žena poseduje palatu veću od Bele kuće: Ljudmila ne zna šta će sa parama!

Pogledajte video s fotografijama Putinovih kćerki:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs