Tuga

Neko ga je prokleo da izgubi sve što voli: Doživeo 4 strašne tragedije za 4 dana! (FOTO)

Kada je 6. maja izgubio suprugu nakon rođenja njihove ćerkice, Domingos nije ni slutio da to nije jedina tragedija koja će ga snaći
Lifestyle
14:54h Autor:
Neko ga je prokleo da izgubi sve što voli: Doživeo 4 strašne tragedije za 4 dana! (FOTO)
Foto: Facebook / Liz Fraga

Amerikanac Domingos Fraga, verovali ili ne, kao da je proklet.

Kada je 6. maja izgubio suprugu nakon rođenja njihove ćerkice, Domingos nije ni slutio da to nije jedina tragedija koja će ga snaći.

Naime, njegova supruga Liz je nakon hitnog carskog reza prebačena iz jedne bolnice u drugu, gde je nakon nekoliko sati preminula zbog velikog gubitka krvi. Domingos i Liz venčali su se svega pet meseci ranije, na Novu godinu.

Samo pet dana nakon smrti svoje supruge, 11. maja, usledila je nova tragedija - preminula mu je i tek rođena ćerka Žulijet, i to od posledica teškog porođaja!

Tužna sudbina slavne pevačice: Ostalo joj nekoliko meseci života, doživela nezapamćenu tragediju!

<\/div>

Sve do porođaja njegova supruga nije imala nikakvih komplikacija u trudnoći. Iste te nedelje, na dan kada je pripremao sahranu za ženu i ćerku, Domingos je saznao da mu je preminula i 42-godišnja sestra koja je bolovala od raka grlića materice.

Na sve to, ovaj Amerikanac je ubrzo primio vest kako je izgubio i 91-godišnju baku koja je umrla usled teškog moždanog udara. To se dogodilo dva dana pre sahrane njegove sestre.

Njegov prijatelj Tijago Pereira pokrenuo je kampanju prikupljanja novca za pomoć Domingosu.

"Domingo mora da se nosi sa enormnim emocionalnim teretom, a povrh svega tu su i razni troškovi koje odjednom treba da podmiri. On nikada ne bi tražio novac, ali znam da mu treba. Nisam mogao, a da nešto ne preduzmem", rekao je Tijago za jedne lokalne novine.

Dosad je prikupljeno više od 50.000 dolara.

Zla kob se sručila na Điju: Potresna sudbina božanski lepe brinete! (VIDEO)

<\/div>

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs