Prva dama

Melanija Tramp očajna: Ovakav život nije bio njen san!

Ona je 1996. godine došla u Ameriku kako bi izgradila modnu karijeru, nije joj namera bila da postane prva dama, naveo je izvor blizak Trampovim
Šuška se
10:14h Autor:
Melanija Tramp očajna: Ovakav život nije bio njen san!
Foto: Profimedia

Dok Donald Tramp uživa u moći i vlasti kao predsednik Amerike, njegova supruga Melanija bori se s ulogom prve dame i odgovornosti i dužnostima koje joj je ta uloga donela, otkrili su za Us Weekley izvori bliski prvoj dami.

"Ovakav život nije bio njen san. To je bio Donaldov san i Melanija se ne zna nositi s ovom situacijom," rekao je prijatelj porodice Tramp i stilista Filips Bloč.

Njen život nije tipičan za jednu prvu damu. Naime, dok je njen suprug u Beloj kući ona je u Njujorku "zarobljena" u penthausu.

Svet opsednut: Zašto Donald Tramp izbegava da drži Melaniju za ruku? (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Ona je 1996. godine došla u Ameriku kako bi izgradila modnu karijeru, nije joj namera bila da postane prva dama. Očajna je, nesrećna je zbog toga u šta joj se život pretvorio," kaže izvor blizak Trampovima.

Od inauguracije Melanija nije bila u Beloj kući i nije priredila nijedan prijem u Beloj kući dok je njena prethodnica, Mišel Obama u prvoj nedelji mandata svog supruga u Beloj kući održala dva prijema.

Melaniji teško pada što je stalno pod nadzorom tajnih službi i što više ne sme ni sina da vozi u školu već taj posao obavljaju agenti tajne službe.

Bivši dečko Melanije Tramp konačno progovorio: Ovako je prva dama živela u mladosti!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs