Zabavni kviz o upoznavanju

Kakav će vam biti ljubavni status u 2015? Uradite kviz i saznajte!

Popunite ovaj kviz međunarodne agencije za upoznavanje AnastasiaDate i otkrijte da li ćete biti Kupidon ili će vas Kupidon uzeti pod svoje! Odgovorite na pitanja, zabeležite odgovore i pročitajte rezultate na kraju
Ljubav i zavođenje
11:04h Autor:
Kakav će vam biti ljubavni status u 2015? Uradite kviz i saznajte!
Foto: AnastasiaDate

Nova godina je tu i vreme je da saznate kakva vas sudbina očekuje u pogledu zabavljanja 2015. godine. Hoćete li izlaziti, provodadžisati ili imati sreće u ljubavi?

Popunite ovaj kviz međunarodne agencije za upoznavanje AnastasiaDate i otkrijte da li ćete biti Kupidon ili će vas Kupidon uzeti pod svoje! Odgovorite na pitanja, zabeležite odgovore i pročitajte rezultate na kraju.

1. Super seksi momak bez pratnje nalazi se na žurci koju je organizovala tvoja sestra. Gleda te celo veče. Šta ćeš uraditi?

A. Porazgovarati sa njim i reći mu da se veoma dopada tvojoj sestri

B. Uzeti piće, odjedriti do njega i “emitovati” što je moguće više signala da ti se dopada

C. Pričati celo veče sa sestrom, a onda otići rano

2. Veš mašina ti se pokvarila, a momak koji je došao da je popravi je pravi slatkiš. Sprema se da ode i imaš tek toliko vremena da mu kažeš jednu stvar. Reći ćeš:

A. Možeš li da odeš do moje drugarice, pokvarila joj se mašina za sudove?

B. Da li hoćeš da odemo na piće?

C. Hvala, koliko ti dugujem?

3. Tip zakuca svoj auto u tvoj na semaforu. Izađeš spremna da ga izvređaš, ali on se izvinjava i mnogo je sladak. Šta radiš na rastanku?

A. Zabeležiš štetu koju je napravio na tvom autu u telefon, ali ga potajno slikaš kako bi kasnije mogla da ga pokažeš svojim drugaricama

B. Tražiš mu broj telefona i kažeš da bi ubuduće trebalo da bude nežniji prema tvojoj spoljašnjosti

C. Kažeš da ćeš mu poslati račun kada ti osiguravajuća kuća proceni štetu

4. Izašla si sa koleginicom, kada poznata ličnost koja sedi do vas slučajno prospe svoje piće na vas. On se izvini i ponudi da vam plati flašu šampanjca. Šta ćeš mu odgovoriti?

A. Da se ti upravo spremaš da kreneš, ali da bi tvoja drugarica volela da ostane i popije piće sa njim

B. Prihvatićeš njegovu ponudu i provesti celo veče flertujući sa njim

C. Kazaćeš mu da nisi njegova obožavateljka i da bi više volela da ti plati račun za hemijsko čišćenje

5. Prijateljica ti da reklamu za novu agenciju za upoznavanje i kaže da bi trebalo da baciš pogled. Šta ćeš uraditi?

A. Kontaktiraćeš agenciju i tražiti da pokreneš sopstvenu agenciju da bi pomogla svojim drugaricama koje nisu u vezi da nađu ljubav

B. Kontaktiraćeš neku od agencija za upoznavanje u svom kraju da bi mogla da se registruješ kao njihov klijent

C. Iskoristićeš reklamu kao podmetač za nakrivljeni sto u kafiću

Tvoj rezultat?

Najviše odgovora pod A: Ti si materijal za provodadžiju! Kupidon je tvoje srednje ime! Čini se da ne propuštaš priliku da pomogneš prijateljicama u njihovom ljubavnom životu. Preporučujemo ti da iz ovih stopa pokreneš sopstvenu agenciju za upoznavanje. Pogledaj AnastasiaDate za više detalja.

Najviše odgovora pod B: Ti si dama koja veoma želi da upozna čoveka svojih snova. Izgleda da ti ništa neće stajati na putu da ga nađeš u 2015. godini. Ljubav ti je na dohvat ruke, bilo da koristiš agenciju za upoznavanje, upoznavanje na vebu ili tradicionalne metode. Baci pogled na AnastasiaDate.

Najviše odgovora pod C: Ti si ili udata ili imaš dugu vezu ili si rešila da ostaneš usedelica. Međutim, mislimo da bi bila dobar kandidat za osnivanje sopstvene agencije za upoznavanje. Potraži više detalja na www.anastasiasagency.com.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs