Počnite već danas

Jedini način da se stvarno i zauvek rešite celulita: Savršene noge za 14 dana!

Pratite ove savete i u bikiniju ćete izgledati savršeno
Fitnes & Nutricija
13:00h Autor:
Jedini način da se stvarno i zauvek rešite celulita: Savršene noge za 14 dana!
Foto: Shutterstock

Celulit se pojavljuje onda kada u telu imate mnogo masti, a nedovoljno mišića. Budući da ovaj problem nije samo estetski, trebalo bi da se što pre uhvatite u koštac sa celulitom.Najbolji način da ga se zauvek rešite jeste da iz ishrane izbacite masne i začinjene grickalice, ograničite unos slatkiša i generalno se hranite zdravije, a kako bi brzo nestao i da se više ne bi vraćao, preporučujemo vam 6 najefikasnijih vežbi koje su praktično smrt za celulit!

Vežba 1Lezite na desni bok i oslonite se na desni lakat. Levu nogu savijte u kolenu i potkolenicu zabacite unazad, tako da vam stopalo dodiruje zadnjicu. Desnu nogu odižite od poda što više, 12 puta u dve serije. Ponovite vežbu i sa drugom nogom.

Vežba 2Stanite u položaj kao za sklek, a zatim desnu nogu namestite tako da vam koleno bude blizu stomaka. Ispravite nogu i podižite ka plafonu bar 8 puta u tri serije. Isto uradite i sa drugom nogom.

Kućna vežba koja skida celulit kao od šale: Vaja i stomak i ruke! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Vežba 3Uzmite teg ili napunjenu flašicu sa vodom i stanite u širi raskoračni stav. Teg držite sa obe ruke, tako da vam sredina podlaktice bude na kukovima. Udahnite i spustite se u čučanj, savijajući samo kolena, leđa treba da budu ispravljena. Spuštajte se u čučanj dok vam butine ne budu paralelne sa podom, a zatim se, uz izdisaj, polako uspravite. Uradite tri serije po 20 ponavljanja.

Vežba 4Za ovu vežbu trebaće vam dva tega ili dve flašice s vodom. Stanite uspravno u blagi raskoračni stav, sa tegom u svakoj ruci. Polako savijajte torzo, držeći leđa ispravljenim, a ruke da slobodno padaju ispred. Savijte se koliko god možete da držite leđa ispravljena, pa se polako vratite u početni položaj. Uradite 5 serija po 12 ponavljanja.

Kako da aktivirate hormone mršavljenja: Ovako se kilaža skida bez dijete!

<\/div>

Vežba 5Kleknite na kolena i oslonite se rukama o pod (ruke treba da budu ispravljene). Leđa treba da su ravna, a zatim počite jednu nogu da podižete ka plafonu, savijenu u kolenu. Podignite nogu što više i zadržite nekoliko sekundi, a zatim je vratite u početni položaj. Radite naizmenično levu i desnu nogu, u dve serije po 15 ponavljanja za svaku nogu.

Vežba 6Stanite u široki raskoračni stav, spustite se u polu-čučanj, a šake stavite iza glave. Zatim skočite, šireći i ispravljajući i ruke i noge. Čim vam stopala dodirnu pod, vratite se u početni položaj. Uradite po 20 ponavljanja u dve serije.

Savet: Da biste dobili brze rezultate, tokom dve nedelje vežbajte dva dana zaredom, pa napravite jedan dan pauzu, pa opet dva dana zaredom vežbajte.

(Stil.kurir.rs)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs