Tamna strana istorijskih ličnosti

Bili su slavni i imali bolesne sklonosti: Spavanje sa bratanicom, skupljanje stidnih dlaka, orgije!

U golom telu Vinstona Čerčila nije uživalo samo blisko osoblje, već su ga takvog videli i američki predsednik Ruzvelt i njegov sin. Navodno mu je pri tom bliskom susretu Čerčil rekao: "Kao što vidite, gospodine predsedniče, ja nemam šta da krijem"
Vip priča
09:34h Autor:
Bili su slavni i imali bolesne sklonosti: Spavanje sa bratanicom, skupljanje stidnih dlaka, orgije!
Foto: Profimedia

Istorija je pokazala da visoka inteligencija često ide pod ruku s ludilom, ali i raznim perverznim sklonostima. Ovih šest ličnosti su dokaz za to.

1. Gandi je spavao sa gomilom golih žena (uključujući i svoju sestričinu)

On je bez sumnje jedan od najvećih duhovnih vođa moderne istorije i odgovoran je za građanski pokret koji je na kraju slomio vlast britanske imperije nad Indijom. Bio je poznat po svom zalaganju za mirna dela i aktove "nesaradnje" poput štrajka glađu, bojkota i marša dugog gotovo 400 kilometara kako bi došao do mora i prikupio so, što je bilo specifično zabranjeno bizarnim britanskim zakonom.

Mahatmu Gandija su smatrali svetim čovekom, a život mu je skončao religiozni fanatik u atentatu. Ali, iza zatvorenih vrata, istina ipak poprima neku drugu dimenziju. Naime, Gandi se sa 37 godina zavetovao na celibat, ali to ga nije sprečilo da entuzijastično podstiče žene da gole spavaju s njim sve do njegovih 70 godina. Tvrdio je da je to produžetak njegovog zaveta, usmeren da testira njegovu volju. Prema strogim pravilima Gandijevog "ashrama", te žene čak nisu smele da imaju seks ni sa svojim muževima, a morale su da učestvuju u njegovim bizarnim "žurkama u pidžamama", odnosno bez ičega, ali i kupanjem s njim i vrstom striptiza koje bi izvodile, jer je očigledno put iskušenja trebalo da bude popločan što većim izazovima.

Ali, ni to nije sve - Gandi je u svoje odaje vodio i 18-godišnju bratanicu. Iako ne postoje nikakvi dokazi da je imao seksualne odnose sa golim ženama, cela priča ipak zvuči bolesno.

Tragična prva princeza Holivuda: Muževi je tukli i varali, otac je silovao! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

2. Bendžamin Frenklin je voleo što starije i sa što većim grudima

Jedan od očeva SAD-a kao države bio je i genijalan inovator koji je otkrio tok i karakteristike Golfske struje, izumitelj se gromobrana, izdavač novina i knjiga... Ali, iza zatvorenih vrata, Bendžamin se dičio svojim velikim arsenalom konkubina - što starijim i što prsatijim je mogao da nađe. U svom pismu poznaniku 1745. godine savetovao ga je da su starije konkubine najbolji izbor jer ih starost toliko ugrožava da će učiniti apsolutno sve kako bi zadržale interes muškarca, pa su zato najbolje ljubavnice.

"Klimave starice su po prirodi više diskretnije i iskusnije, a šanse da zatrudne su nikakve, pa će vas poštedeti onog s*anja s decom. Malo je verovatno da ćete se osećati loše nakon seksa s njima, jer ubacivanje u te koštane vreće s grožđicama je daleko manji greh od razdevičavanja kakve mlade dame koja je bila dovoljno naivna da vam veruje. Jer, kod svake životinje koja hoda uspravno, nedostatak tečnosti koje pune mišiće prvo pogađa gornje delove - lice se suši i postaje naborano, potom vrat, a zatim grudi i ruke, dok donji delovi ostaju jedri kao nekada. Zbog toga, ispod pojasa, nemoguće je prepoznati stariju od mlađe žene. A kako su u mraku sve mačke sive, užitak sa starijom ženom je ako ne jednak, već obično i bolji u skladu s vežbom i iskustvom".

Zbog dvostrukog pobačaja potpuno poludela: Nervni slomovi obeležili život Vivijen Li! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

3. Vinston Čerčil je voleo da bude go

Ser Vinston Čerčil bio je britanski premijer i prvi lord mornarice tokom Drugog svetskog rata, a prosljavljen je i dobijanjem Nobelove nagrade kao jedan od najpoznatijih svetskih vođa u istoriji. Uživao je u porocima poput alkohola i cigara, a iza zatvorenih vrata je obožavao da paradira go, iznenađujući na taj način osoblje i strane diplomate koji su mu dolazili. Navodno, svako ko je imao sastanak s njim imao je velike šanse da ga vidi nagog kako vodi svoj narod za stolom ili šetajući po kancelariji. U njegovom golom telu nije uživalo samo blisko osoblje, pa su ga takvog videli i američki predsednik Ruzvelt i njegov sin.

Navodno mu je pri tom bliskom susretu Čerčil rekao: "Kao što vidite, gospodine predsedniče, ja nemam šta da krijem", dok je stajao go sa samo cigarom u ustima i diktirajući pismo svom sekretaru. Nag je bio i sledeće godine tokom posete Beloj kući, gde se osoblje crvenelo dok su mu nosili brandi u sobu.

Imao je bezbroj ljubavnica, žene mu se ubile: Buran život Pabla Pikasa! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

4. Lord Bajron je bio sakupljač stidnih dlaka

Lord Džordž Gordon Bajron bio je vodeća figura pokreta romantizma u Evropi, a kad je umro sa 36 godina, cela Velika Britanija je bila u žalosti. Sam po sebi bio je čudnjikav, na primer držao je medvede kao kućne ljubimce, a seks je praktikovao s kime je god mogao, uključujući i svoju polusestru. U to je doba bilo uobičajeno zatražiti od svoje drage uvojak kose za uspomenu, ali lord Bajron imao je drugačiju praksu - on je šišao uvojke stidnih dlaka koje bi potom vezao vrpcom i čuvao u kovertama s imenima.

Lord Bajron je sve to čuvao u svojoj kancelariji, gde su dokazi ostali i stotinu godina nakon njegove smrti.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

5. Veliki broj slavnih pisaca imali su fetiš za stopalima

Fetiš za stopalima proslavio je Tarantino u svojim filmovima, a očigledno je to jedan od najpopularnijih fetiša među slavnim ličnostima - od F. Skot Ficdžeralda, Tomasa Hardija, Viktora Igoa, Getea i Puškina do Dostojevskog. Na primer, dok je Gete bio zauzet pisanjem "Fausta", žena s imenom Kristijana fon Vulpis mu je redovno slala svoje iznošene cipele. Ta dama je njegov penis zvala "Herr Schonfuss" (Gospodin Stopalić), što očigledno pokazuje njegovu strast. Puškin je bukvalno rekao da bi radije buljio u devojčino stopalo nego u njeno lice ili grudi...

6. Čarli Čaplin je organizovao orgije

Čarli Čaplin bio je jedna od najprepozantljivijih filmskih ikona svih vremena iz doba nemog filma. Međutim, iza zatvorenih vrata taj genijalac je davao sve od sebe da spava sa svakom ženom koju je upoznao. Sem toga, organizovao je orgije sa svojim kolegom Fetijem Arbaklom (koji je naknadno optužen za silovanje žene do smrti, iako nije osuđen).

Takođe, Čaplin je poznat kao prvi koji je uveo metodu "seksom do uloge". Kako je to bilo doba nemog filma, devojci na kauču bi pokazivao kartice s time šta je trebalo da radi, a na kraju bi završile potpuno gole pred njim. Onda bi ih naterao da stanu uz zid, a on bi ih gađao graškom, što mu je očigledno bilo urnebesno smešno.

Od skitnice do 4 braka i jedanaestoro dece: Trnovit put Čarlija Čaplina! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs