Viktorijin anđeo

Adrijana Lima, srećan rođendan: Brazilska lepotica napunila 33 godine!

Kada je imala samo šest meseci, njen otac je napustio nju i njenu majku. Dugo je bila distancirana od njega, ali, kasnije su uspostavili kontakt, jer je počeo da joj nedostaje. Svoju karijeru započela je pobedom na brazilskom izboru Ford modne agencije, sa 15 godina
Vip priča
20:56h Autor:
Adrijana Lima, srećan rođendan: Brazilska lepotica napunila 33 godine!
Foto: Reuters

Poznati Viktorijin anđeo Adrijana Lima danas puni 33 godine, iako bi joj mnogi na izgled dali bar 10 manje, prenosi Story.rs.

Adrijana je rođena u Salvadoru, u pokrajini Baija u Brazilu, a jedinica je roditelja Nelsona Toresa i Marije Grade Lima.

Kada je imala samo šest meseci, njen otac je napustio nju i njenu majku. Dugo je bila distancirana od njega, ali, kasnije su uspostavili kontakt, jer je počeo da joj nedostaje.

Koja je tajna Adrijaninog izgleda saznajte OVDE.

Svoju karijeru započela je pobedom na brazilskom izboru Ford modne agencije, sa 15 godina. Tri godine kasnije potpisuje ugovor sa modnom agencijom Elit, a ubrzo se nalazi na naslovnicama prestižnih magazina Vog i Mari Kler.

2009. godine udaje se za našeg proslavljenog košarkaša Marka Jarića, sa kim je trenutno u razvodnoj parnici.Iz tog braka par ima dve devojčice, Valentinu (5) i Sijenu (2).

Kako Adrijana promoviše Svetsko fudbalsko prvenstvo koje se ove godine održava u njenoj zemlji pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs