Večna lepota

Adrijana Lima pije kokosovu vodu: Tajne dobrog izgleda brazilskih lepotica!

One potiču iz zemlje prirodne lepote, ali ipak imaju male trikove kojih se pridržavaju kako bi što duže bile mladolike
Nega
11:12h
Adrijana Lima pije kokosovu vodu: Tajne dobrog izgleda brazilskih lepotica!
Foto: Reuters

Alesandra Ambrozio, Žizel Bundšen i Adrijana Lima su tri lepotice uvrštene u listu najlepših žena sveta. Na tom spisku nalaze se već dugo, a tako će čini se i ostati, jer ova tri "Viktorijina anđela" trenutno krase najveće modne kampanje.

Kako brazilske lepotice održavaju vitku liniju, pročitajte OVDE.

Ukoliko biste ove tri lepotice pitali u čemu je tajna brazilske lepote koju ponosno nose, sve tri bi vam odgovorile "mnogo kokosove vode"!

"Kokos je važan deo kulture iz koje dolazim. Uvek su mi govorili da pijem mnogo kokosove vode" - rekla je u intervjuu Adrijana Lima i sa čitateljkama podelila i isprobani savet za hidrataciju kože:

"Lice prekrijte vaticama natopljenim hladnom kokosovom vodom i pustite da deluju pet minuta.

Koliko je hidratacija važna svesna je i Alesandra Ambrozio, koja se i dan danas drži bakinog saveta.

"Govorila mi je, kad si dehidrirana, to se vidi na koži - ako joj daš dovoljno vode, ona će zablistati!"

Zato lepa Alesandra uvek pije dovoljno vode, zelenih napitaka, a dok je na plaži, posebno voli da se okrepi slasnom kokosovom vodom.

Sve o pravilnoj nezi kože tokom leta pročitajte OVDE.

Iako žive u zemlji bezbrižne, prirodne lepote, Brazilke ipak vole šminkanje.

"Ako nosite "smokey eyes", malo zlatne ili bež olovke u unutrašnjem uglu oka, otvorićete pogled - objašnjava Žizel Bundšen i dodaje da ovaj savet uspeva samo u slučaju kada je šminka tamna. U suprotnom, oči će izgledati previše razdvojeno.

Manekenka koja na svim revijama preuzima ulogu profesionalnog vizažiste jer uvek sama stavlja maskaru i sređuje obrve, ne opterećuje se previše negom kose. Pere je, ali ne češlja, a ako primeti ispucale krajeve, češće ih neguje serumom za sjaj.

Maske od avokada, koje kosi daju sjaj i dubinski je hrane, veliki su hit među brazilskim lepoticama, a ono po čemu se one možda razlikuju od žena širom sveta jeste činjenica da ih već od malih nogu starije žene uče kako da se brinu o izgledu.

Testirajte zdravlje kose u tri koraka! Više pročitajte OVDE.

"Svakodnevnu rutinu naučila sam još kao klinka. To je jedini način da što duže ostanem mladolika" - otvorena je Adrijana.

Selfi savet:

Kako biste na fotografijama izgledale najbolje moguće, ne pozirajte pred objektivom između podne i dva sata. Naravno, ako ste napolju, jer će se zbog sunca iznad glave na licu pojaviti tamne senke. Takođe, uvek matirajte T zonu i deo od nosa prema dole. Ovog saveta redovito se pridržava i prelepa Žizel.

A izazovne selfije poznatih dama u bikiniju pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs