Astrologija

Najbolji ljubavnici u zodijaku: Oni znaju kako da usreće ženu!

Dame ako upravo birate između dva muškarca, obratite pažnju i na ove horoskopske znake
Ljubav
15:34h Autor:
Najbolji ljubavnici u zodijaku: Oni znaju kako da usreće ženu!
Foto: Profimedia

Svaki horoskopski znak ima svoje vrline i mane u seksu. Ipak, dame, ako biste da od kreveta napravite mesto za igrice i eksploziju strasti, birajte partnere rođene u ovim horoskopskim znacima.

Ovan

Ako želite maksimalno uživanje u seksu pored nekog ko zna šta žena želi i spreman je to da joj pruži, idealni ljubavnik svake dame je Ovan! Iskusne žene kažu da je Ovan u krevetu kao grmljavina - energija koja se iznenada oslobađa, iznenađuje i ostavlja partnerku bez reči. Dakle, strast je zagarantovana, a verovatno i po nekoliko orgazama.

Spolja dobrica, unutra zlobnica: Ovom horoskopskom znaku ne veruj ni u snu!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Jarac

Jarac je najčešće ozbiljan ljubavnik, koji voli da radi stvari lagano i temeljno. Međutim, ispod promišljenog oklopa Jarca krije se pravo iznenađenje – seksualno radoznao i domišljat, pa čak i pomalo nastran um. Oni koriste to što su potcenjeni kao svoju prednost, a ko izađe iz njihovog kreveta ne može da veruje koliko se daju u seksu. Oni malo govore, ali su zato ljudi od akcije, iskreni i čistog srca.

Suprugu odveo u svingerski klub: Prvo sam eksperimentisala sa ženama, a onda sam se oslobodila!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Strelac

Seks sa Strelčevima je kao odlazak u Diznilend! Seks s istraživački nastrojenim i liberalnim pripadnicima ovog znaka liči na vožnju u zabavnom parku. Prati ih sreća, pa njom i odišu i to zarazno. U njegovom naručju bićete raspoloženi kao nikad do sad. Strelac će vas bacati na sve strane i preplaviti čula, a čak i ako je iskustvo kratko, ono je nezaboravno.

Ovi horoskopski znaci su bili seksualno najaktivniji u 2016: Za njih je ovo bila vatrena godina!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs