Prema tvrdnjama stranih medija

Princeza Šarlin napustila dvor sa blizancima: Brak sa princom Albertom u krizi?

Princeza je s decom donedavno živela u palati, ali, kako javljaju tamošnji mediji, princ Albert (57) trenutno živi bez supruge i dece
Šuška se
11:18h Autor:
Princeza Šarlin napustila dvor sa blizancima: Brak sa princom Albertom u krizi?
Foto: Reuters

Pre svega tri meseca, tridesetsedmogodišnja princeza Šarlin rodila je blizance, ćerkicu Gabrijelu i sina Žaka. Princeza je s decom donedavno živela u palati, ali, kako javljaju tamošnji mediji, princ Albert (57) trenutno živi bez supruge i dece, prenosi Story.rs.

Mnogi su odmah počeli da spekulišu da je brak Šarlin i Alberta u krizi, neki su čak krenuli s nagađanjima da su odlučili da se rastanu i da zato žive odvojeno. Međutim, iz palate poručuju da o krizi u braku i razvodu nema ni govora.

Prve fotografije princeze Šarlin i princa Alberta sa bebama: Upoznajte Gabrijelu i Žaka!

"Palata se obnavlja, sve je puno radnika i jako je bučno. Zapravo, sada sve više liči na ogromno gradilište nego na palatu u kojoj bi princ i princeza mogli da uživaju sa svojim potomstvom", navodi se u zvaničnom saopštenju iz palate.

Francuske novine Paris Match objavile su da je renoviranje palate zatražila sama Šarlin, koja je insistirala da se palata uredi po njenom ukusu, što zahteva opsežne radove. Palata će biti modernizovana, a Šarlin če je urediti potpuno drugačije od onoga što je pre 30 godina učinila Albertova majka, pokojna princeza Grejs.

Stiže još jedna kraljevska beba: Šarlota Kaziragi ponovo trudna! (FOTO)

Šarlin se s blizancima preselila u kuću Roc Agel koju porodica Grimaldi ima na francuskoj rivijeri, a u palatu će se navodno vratiti 10. maja kada se očekuje da će svi radovi već biti završeni. Inače, Albert i Šarlin tada navodno planiraju i da krste svoje blizance.

Sreća u Monaku: Ovako se slavilo rođenje princa i princeze! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs