Napokon otkriveno

Postavlja se večno pitanje: Zbog čega ili koga su to žene verne?

Vernost žene je usko povezana sa njenim zadovoljstvom. Kako je ženi u vezi najbolje se vidi da li je privlače i drugi muškarci
Zanimljivosti
12:54h Autor:
Postavlja se večno pitanje: Zbog čega ili koga su to žene verne?
Foto: Thinkstock

Muškarci su dobili još jedan razlog manje za zabrinutost zbog vernosti svojih partnerki. Naime, najnovije istraživanje pokazuje da se žene u vezi koncentrišu na negativne odlike privlačnih muškaraca koji nisu njihovi partneri. Drugim rečima, ma koliko neki muškarci bili privlačni, žene u vezi neće im pridavati mnogo pažnje.

Svaka žena mora da zna ove lekcije Odri Hepbern, više možete naći OVDE.

Pre nego što odmahnete rukom na rezultate ovoga istraživanja, znajte da su već neka prijašnja istraživanja pokazala da žene ne padaju na izgled zgodnih muškaraca ako su već u zadovoljavajućoj vezi.

U sklopu istraživanja naučnici su proveli tri eksperimenta u sklopu kojih su žene ocenjivale izgled privlačnih muškaraca na osnovi fotografija.

Kako izgleda savršena žena pogledajte OVDE.

Na fotografijama su bili prikazani muškarci u određenim radnjama. Žene u vezama bolje su zapamtile sve negativnosti o muškarcima koje su videle na fotografijama, nezavisno o privlačnosti muškaraca.

Sociolozi koji su radili na istraživanju pojasnili su da se njihova otkrića odnose na one žene koje su zadovoljne svojim vezama. One koje nisu srećne sa svojim muškarcima, itekako uočavaju privlačne muškarce i njihove pozitivne karakteristike.

A kako se to žene ulepšavaju za seks sa partnerom pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs