Emotivno iskustvo

Nisu odustajali: Slavni parovi koji su dobili decu zahvaljujući surogat majkama! (FOTO)

Imali su problema s plodnošću i muku mučili sa začećem

Vaše dete & vi
21:47h Autor:
Nisu odustajali: Slavni parovi koji su dobili decu zahvaljujući surogat majkama! (FOTO)
Foto: Profimedia

Imali su sve što su mogli zamisliti, ali mnoge od ovih zvezda godinama su čekale da im se ostvari jedna od najvećih životnih želja - da postanu roditelji.

Imali su problema s plodnošću i muku mučili sa začećem pa su se ili podvrgnuli postupku vantelesne oplodnje ili su se odlučili za opciju koja je sve češća, ali i jedini izbor u svetu poznatih - surogat majčinstvo.

Moderna surogacija uključuje gestacijski surogat kada par donira spermatozoide i jaje koje se zatim oplodi u epruveti i nakon toga se implementira u surogat majku.

A ovo su neke od zvezda koje su decu dobile uz pomoć surogat majki.

Nakon što je 2002. godine rodila sina Džejmsa, Sara Džesika Parker (52) i suprug Metju Brodrik (55) 2009. proširili su porodicu. Uz pomoć surogat majke dobili su bliznakinje Marion i Tabitu. Iako su svoju odluku pokušali da sakriju od medija i javnosti, tabloidi su uspeli da se dokopaju svih informacija.

Sara Džesika Parker oduševila fotografijom: Još jednom pokazala da je super mama!

foto: Profimedia

I Nikol Kidman imala je problema sa začećem nakon što je na svet donela prvu ćerku Sandej Rouz. Drugo dete, ćerkicu Fejt, sa suprugom Kajtom Urbanom dobila je uz pomoć surogat majke, a glumica nije skrivala koliko je ceo proces bio emotivan za nju i njenu porodicu.

Nikol Kidman: Prvi put o životnim traumama, majčinstvu i prihvatanju sopstvene seksualnosti

foto: Profimedia

Glumica Lusi Lu, koja se u glumačkom svetu proslavila ulogom u seriji 'Ali Mekbil', postala je majka dečaka Rokvela llojda Lua u avgustu 2015. godine, ali ime oca nikad nije otkrila. O svom privatnom životu u javnosti nikad nije puno govorila, navodno je 2000. godine ljubila Džordža Klunija iako nijedno od njih ta šuškanja nikad nije potvrdilo. Lusi se još povezivala sa biznismenom Noamom Gotesmanom, glumcem Vilom Mekormakom i rediteljem Zekom Helmom. Nakon što je u njen život ušao sin, Lusi je postala velika zagovornica za prava modernih porodica.

foto: Profimedia

I Majkl Džekson, prerano preminuli kralj popa, 2002. godine uz pomoć surogat majke postao je otac sina Princa.

foto: Profimedia

Tajra Benks (44), jedna od najuspešnijih manekenki svih vremena, javno je govorila o borbi s neplodnosti i nekim traumatičnim iskustvima kao što je vantelesna oplodnja. Ali majka je konačno postala u januaru 2016. godine kada je u emotivnom obraćanju zahvalila ženi anđelu, kako ju je nazvala, što je njoj i njenom partneru Eriku Asli nakon dugo godina čekanja na svet donela sina Jorka.

foto: Profimedia

Voditeljka s E! Newsa, Đulijana Rančić, i njen suprug Bil 2012. godine dobili su svoje prvo dete. Surogat majka rodila im je sina Edvarda. Đulijana se godinama borila sa nezačećem, ali i s rakom dojke, a nakon što je pobedila ovu opaku bolest, ostvarila joj se velika želja da postane majka što je i njoj i Bilu oplemenilo i promenilo život.

foto: Profimedia

Glumici Elizabet Benks i suprugu Maksu Hendelmenu oba deteta, sinove Magnusa i Feliksa, na svet je donela surogat majka.

foto: Profimedia

Na ovaj način dete su dobili i Kim Kardašian i Kanje Vest. Njihovu ćerku na svet je donela nepoznata sugorat majka, nakon što je doktor preporučio Kim da nakon dve visoko rizične trudnoće treća može biti fatalna. Nakon male Nort Vest i Sejnta. ovo je treće dete u Kardašijan Vest porodici.

Kim i Kanje postali roditelji treći put: Dobili ćerku, na svet je donela surogat majka! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs