Prava mala šefica

Kraljica otkrila: Evo ko vodi glavnu reč u kraljevskoj porodici! (FOTO)

Kada tako nešto čujete i iz usta 91-godišnje kraljice, onda znate da je to istina

Vaše dete & vi
Autor:
Kraljica otkrila: Evo ko vodi glavnu reč u kraljevskoj porodici! (FOTO)
Foto: Profimedia

U britanskoj kraljevskoj porodici glavnu reč očigledno vode žene, a to je ovih dana potvrdila i kraljica Elizabeta II kada je otkrila nekoliko stvari o svojim praunucima, princu Džordžu i princezi Šarlot.

Dvogodišnja princeza Šarlot već se postavila kao prava šefica u svojoj porodici, a to je u nekoliko navrata potvrdio i njen otac princ Vilijam rekavši kako misli da će biti 'problematična' kad odraste.

foto: Profimedia

No kada tako nešto čujete i iz usta 91-godišnje kraljice Elizabete II, onda znate da je to istina.

Prilikom svoje tradicionalne godišnje posete jednoj od londonskih osnovnih škola, u sklopu verskog obrazovnog projekta, kraljica je jednoj od učenica poklonila Bibliju koju je lično potpisala.

Desetogodišnja Emili Klej bila je srećne ruke, a kraljica ju je upitala pazi li na svoju mlađu sestru koja je bila pored nje.

Emilina mama odgovorila je da je zapravo obrnuto i da mlađa sestra zapoveda starijoj. To je nasmejalo kraljicu koja je rekla da je ista stvar s princezom Šarlot i dve godine starijim Džordžom, kojem malena princeza već sad šefuje.

foto: Profimedia

Da je stvarno tako, dalo se naslutiti i iz ranijih izjava izvora bliskih kraljevskoj porodici, kada su rekli kako se u zajedničkoj igri uvek vidi dominacija mlađe princeze Šarlot.

'Oboje su vrlo aktivna deca. Šarlot voli da juri Džordža i pritom se ne boji padova i povreda. Teško ju je zaustaviti od trčanja po kraljevskim hodnicima, uvek vidi nešto novo što joj okupira pažnju i stalno se kreće', rekao je neimenovani izvor nedavno za britanske medije.

Između ostalog, pre nekoliko dana svet je saznao i kako malena princeza već sada osim engleskog govori španski jezik, jer joj je glavna dadilja Špankinja, pa i time daje naslutiti kako nimalo ne zaostaje za svojim dve godine starijim bratom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs