MOJA KRAVICA JUNIOR MLEKO

Jedinstveno mleko na tržištu obogaćeno Optivita kompleksom za njihovo srećno odrastanje

Kompleks od 10 neophodnih vitamina doprineće pravilnom rastu i razvoju vaših mališana

Vaše dete & vi
Autor:
Jedinstveno mleko na tržištu obogaćeno Optivita kompleksom za njihovo srećno odrastanje
Foto: Promo

Roditeljstvo nije nimalo lako. Zahteva puno odricanja, energije i strpljenja. Ipak, nagrada za sav uloženi trud dolazi u vidu dečijeg osmeha u trenucima koji su neprocenjivi.

Kada dete prohoda, slatko i nespretno kao astronaut na mesecu, pružajući ruke napred.

Kada nauči da pročita i napiše svoje ime pa ide od bake do tetke hvaleći se tim remek delom na komadiću papira.

Kada tata pusti sedište malenog bicikla, koji su baka i deka kupili za peti rođendan, dok ona krivudavo prilazi, ne sluteći da vozi sama bez pomoćnih točkića po prvi put.

Kada jednog septembra stavi na leđa šareni ranac dovoljno veliki da u njemu ponese veliko znanje, ali i po neku simpatiju i užinu, pusti ruku i uđe u školsko dvorište...

A između svih tih trenutaka, svakog dana, roditelji konstantno traže najbolje načine da podrže svoje mališane u odrastanju. Stalno su u potrazi za najboljim savetom, pristupom u vaspitanju i kvalitetnom ishranom dece. Odluka često nije laka, jer postoji veliki broj različitih mišljenja i saveta – šta je to najbolje za dete.

Moja Kravica mleko decenijama unazad predstavlja prvi izbor roditelja, jer pruža hranljivu podršku svakodnevnom rastu i razvoju dece. Od sada je tu i Moja Kravica Junior mleko sa dodatkom Optivita kompleksa od 10 vitamina, koji doprinose pravilnom rastu i razvoju mališana. Kalcijum iz mleka i kompleks vitamina koji se nalaze u Moja Kravica Junior mleku doprinose pravilnom rastu i razvoju, jačanju imuniteta, poboljšanju metabolizma, razvoju jakih kostiju i zubića, krvne slike i srca, nervnog sistema i pružaju brojne druge pogodnosti.

Moja Kravica Junior mleko je nastalo iz potrebe roditelja da deci obezbede kvalitetnu ishranu za srećno odrastanje njihovih najdražih. Više informacija o proizvodu možete pronaći na Imlek sajtu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs