Hrabri mali borac

Dečak (7) saznao da li još uvek ima rak: Na njegovu reakciju nećete ostati ravnodušni! (VIDEO)

Baš sam parkirala auto ispred kuće kad mi se javio Benov onkolog s rezultatima njegove nedavne biopsije tkiva, kaže na početku njegova mama
Vaše dete & vi
11:10h Autor:
Dečak (7) saznao da li još uvek ima rak: Na njegovu reakciju nećete ostati ravnodušni! (VIDEO)
Foto: Facebook / Casimorris

Dečak Bendžamin Moris ima 7 godina, od svoje treće godine života boluje od akutne limfoblastne leukemije. Na svu sreću, mališan je nakon više od pola svog života uspeo da pobedi ovu tešku bolest. A mama Kesi Moris, pre nego što mu je rekla tu predivnu vest, odlučila je da uključi kameru i da snimi njegovu reakciju kad mu kaže najbolju vest ikada.

Svi su plakali: Svadbena fotografija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (FOTO)

"Baš sam parkirala auto ispred kuće kad mi se javio Benov onkolog s rezultatima njegove nedavne biopsije tkiva. Kako su rezultati bili potpuno negativni, to je značilo da je Ben pobedio rak", objasnila je mama.

Kada je mališanu počela da saopštava srećnu vest, prvo ga je pitala: "Znaš kako si juče radio testove koštane srži i da su tražili ima li još tragova raka?"

Dečak je nervozno i zabrinuto gledao u mamu, ali ona nije htela da dopusti da dugo misli o tome.

"Nemaš više rak", rekla mu je. Njegovo prvo pitanje bilo je znači li to da ipak ide u letnji kamp. Mama se nasmejala i rekla mu da ide u kamp. Njegova reakcija verovatno je nešto najbolje što ćete videti danas.

Pristao bez oklevanja: Bolničar ispunio najveću želju oboleloj devojčici! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs