Kada donosite odluku o ishrani svog mališana: Obratite pažnju na OVO

Kada je reč o ishrani mališana, čitamo svako slovo, a i ona najsitnija.

Vaše dete & vi
16:37h Autor:
Kada donosite odluku o ishrani svog mališana: Obratite pažnju na OVO
Foto: Shutterstock

Srećom, na nekim proizvodima najvažnije informacije su objedinjene i istaknute već prednjoj strani jednim jedinim slovom – velikim slovom B.

Rešenje koje odgovara svima

Prilikom donošenja odluka vezanih za ishranu mališana, postoji mnogo stvari o kojima treba promisliti.

Znamo i da, kada u tu jednačinu uključimo ponudu mlečnih formula za bebe, u današnje vreme treba imati na umu i planetu. Zato je ohrabrujuće znati da postoji rešenje koje će brinuti, kako o potrebama mališana, tako i o budućnosti planete. Kada razmatrate različite brendove i proizvode, obavezno obratite pažnju na one sa istaknutim slovom B, koje označava B Corp sertifikat.

Formula za budućnost

Na tržištu širom regiona koje nudi razne proizvode, postoje oni koji stavljaju zdravlje mališana na prvo mesto, istovremeno primenjujući održive prakse koje koriste i životnoj sredini. Od odgovorno nabavljenih sastojaka do inovativnih rešenja za pakovanje, ovi brendovi su usmereni na to da svoj ekološki otisak svedu na minimum.

roditelji
foto: Shutterstock

B Corp sertifikat: Značenje

B Corp sertifikat predstavlja sveobuhvatnu procenu uticaja jedne kompanije na društvo i životnu sredinu, a dodeljuje se kompanijama koje ispunjavaju najstrože standarde društvene i ekonomske uspešnosti. Biranjem brendova upravo kompanija sa oznakom B Corp, birate više od ishrane. Birate da se posvetite zdravijoj budućnosti svojih mališana i sveta u kom će odrastati.

Brendovi hrane za bebe: evo koji su sertifikovani

Kada je reč o hrani za bebe, svakako postoje brendovi sa integritetom kojima se može verovati. Sa decenijama iskustva u ishrani beba, Nutricia razume da se zdravlje vaših mališana ne dovodi u pitanje, zato temeljno razrađuje svoje proizvode kako bi obezbedila neophodne hranljive materije koje su vašim mališanima potrebne tokom krucijalnih faza razvoja. Kao kompanija koja sa ponosom nosi B Corp sertifikat, Nutricia nudi širok spektar brendova hrane za bebe, zato kada tražite rešenje, obratite pažnju na Aptamil, Bebelac i Milupa proizvode.

Jedno slovo - velika razlika

Imate priliku da oblikujete budućnost odlukama koje donosite danas. Zato napravite izbor koji će brinuti kako o vašim mališanima, tako i o planeti. Birajte brendove koji predvode put u budućnost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs