4 PRAVILA ZA VASPITANJE DECE KOJIH SE PRIDRŽAVA GLUMICA BLEJK LAJVLI: Evo kako izgleda dnevna rutina i šta je zabranjeno

Blejk i Rajan se strogo pridržavaju ovih osnovnih pravila za vaspitanje njihovo četvoro dece.

Vaše dete & vi
Autor:
4 PRAVILA ZA VASPITANJE DECE KOJIH SE PRIDRŽAVA GLUMICA BLEJK LAJVLI: Evo kako izgleda dnevna rutina i šta je zabranjeno
4 pravila po kojim Blejk Lajvli vaspitava decu, Foto: Betty Booze / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica Blejk Lajvli je najzgodnija mama u Holivudu a u braku sa glumcem Rajanom Rejnoldsom dobila je četvoro dece.

Ogromnu popularnost je stekla još 2007. godine nakon objavljivanja TV serije "Gossip Girl", u kojoj je igrala Serenu van der Vudsen. Publika je odmah zapamtila njen lik koji je i ostao nezaboravan, a njen stil i danas osvaja sve ljubitelje mode. Od tada, Lajvli je imala mnogo uloga u filmovima različitog žanra.

Lajvli je upoznala svog supruga, glumca Rajana Rejnoldsa, 2010. godine na snimanju filma "Zeleni fenjer". U to vreme i Blejk i Rajan nisu bili slobodni: On je bio oženjen Skarlet Johanson, a Blejk je izlazila sa Leonardom Dikapriom. Međutim, dve godine kasnije su se venčali. Njihov brak se smatra jednim od najlepših i mnogi fanovi ističu da ih njih dvoje motivišu da "veruju u pravu ljubav".

Rajan Rejnolds, Blejk Lajvli
foto: Profimedia

2014. godine dobili su najstariju ćerku Džejms. Dve godine kasnije, beba je dobila mlađu sestru Ines, a u oktobru 2019. rodila se Beti. U februaru ove godine po četvrti put su postali roditelji. Mnogi se pitaju kako glumica uspeva da se istovremeno posveti bogatoj karijeri i porodičnom životu, a ovo su njena osnovna pravila za vaspitanje dece:

1. Glavna stvar je da se prema svemu odnosite sa humorom

Svi znaju da Blejk i Rajan vole da se šale jedno sa drugim na društvenim mrežama. Nije iznenađujuće što to rade i kod kuće, pokušavajući da nauče svoje ćerke da se prema svemu ponašaju sa humorom. Zahvaljujući tome, njihova najstarija ćerka Džejms ima odličan smisao za humor, a to se verovatno neće promeniti tokom godina. A Rajan Rejnolds rado govori o svim smešnim stvarima koje njegove ćerke govore i rade tokom intervjua.

Rajan Rejnolds, Blejk Lajvli
foto: Profimedia

2. Dnevna rutina je veoma važna

Blejk i Rajan su sigurni da su deci potrebni red i organizovanost za normalan rast i razvoj. Dakle, dnevna rutina dece je zakazana i ona se ne menja, čak i ako su roditelji zauzeti poslom. Da bi to uradili, Blejk i Rajan sastavljaju raspored na takav način da dok jedan radi, drugi u potpunosti ispunjava roditeljske obaveze. Putuju jedan za drugim na snimanje kako ne bi razdvojili porodicu i kako bi dali deci priliku da viđaju roditelje koliko god žele.

Blejk Lajvli
foto: Profimedia

3. Bez agresije

Glumici je važno da deca ostanu deca što je duže moguće. Zbog toga im je zabranjeno da gledaju neke filmove sa svojim ocem - na primer, "Deadpool", čija je ocena 18+.

Devojčice su prilično srećne na snimanju filmova na kojima njihovi roditelji rade. Zbog toga u danima kada planiraju da dođu scene sa tučama i ubistvima devojčice ne prisustvuju setu , a svima na setu je zabranjeno da koriste psovke pred decom.

Blejk Lajvli
foto: Profimedia

4. Slušajte decu

Kuća Lajvli i Rejnolds ima kutiju u kojoj deca mogu da ostave svoje beleške sa željama i predlozima. Blejk je uvek otvorena za dijalog i sigurna je da ima mnogo da nauči od svojih ćerki.

Prema njenim rečima, u svojim beleškama devojčice joj govore šta im se dopada kod drugih roditelja ili dece. To omogućava glumici da sagleda svoje ponašanje iz različitih uglova i prilagodi ga u skladu sa željama dece (naravno, u razumnim granicama), prenosi Yumama.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs