šok potezi!

ČUDNE METODE POZNATIH ZA VASPITAVANJE DECE: Pamela sinovima dozvoljava drogu, a ona neće ni da čuje za mobilne pre 16-e

Iznenadićete se kada budete videli kako svetske zvezde vaspitavaju svoju decu!

Vaše dete & vi
09:12h Autor:
ČUDNE METODE POZNATIH ZA VASPITAVANJE DECE: Pamela sinovima dozvoljava drogu, a ona neće ni da čuje za mobilne pre 16-e
Kako svetske zvezde vaspitavaju svoju decu?, Foto: Profimedia

Postoje različiti pristupi u vaspitavanju dečice, ali određene velike svetske zvezde imao veoma čudne, pa čak i pomalo bizarne metode. Naime, oni su odstupili od nekih tradicionalnih načina, i zbog toga su naišli na osudu javnosti.

Evo kako populane ličnosti koji mnogi obožavaju vaspitavaju svoju deci:

PAMELA ANDERSON

Kada je vasitavanje dece u pitanju, čini se da je svojim izjavama najviše od svih šokirala javnost Pamela. Naime, ona je u svom blogu 2015. godine napisala da želi da njena dva sina tinejdžera „praktikuju bezbedan seks, piju i eksperimentišu sa drogom umereno i da pronađu pravu ljubav“.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

- Stvarno verujem u svoju decu. Moja deca su imala sjajnu osnovu, videla su svet. Napravili su sjajne izbore. Zaista su pametni ljudi. Mislim da donose ispravne odluke i ne znam koliko smo im mi uzori, ali smo se jako zabavili - bila je iskrena Pamela.

PENELOPE KRUZ

Penelope je otkrila jednom prilikom da ne dozvoljava svojoj deci od 9 i 11 godina da koriste telefone i društvene mreže, dok samo ponekad mogu da gledaju crtane filmove.

Glumica je izričita u odluci da mobline, kao ni naloge na socijalnim platformama njeni mališani neće imati do 16. godine.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Stvarno vidim da ta metoda štiti mentalno zdravlje, ali izgleda da sam deo manjine. Osećam se stvarno loše zbog onih koji su sada tinejdžeri. Kao da je svet na njima vršio neku vrstu eksperimenta: "Oh, hajde da vidimo šta će se desiti ako izložite 12-godišnjake tolikoj količini tehnologije." Za njih nema zaštite, njihov mozak se još razvija i to utiče na način na koji vide sebe - objasnila je Penelope.

MILA KUNIS

Glumački par Mila Kunis i Ešton Kučer otkirli su da od 2017. godine svojoj deci ne daju paketiće za Božić, a na toj potez ih je navelo velika razmaženost njihovih naslednika, jer su pre toga dobijali sve što su poželeli.

- Jedne godine kada smo slavili Božić shvatili smo da deca više ne cene nijedan poklon. Oni čak ni ne znaju šta očekuju, oni samo očekuju nešto - kaže Mila.

Mila Kunis
foto: Profimedia

I bakama i dekama su od tada zabranili da im donose mnogo poklona.

- Rekli smo našim roditeljima: ‘Molimo vas – ako morate da im date nešto, izaberite jedan poklon. U suprotnom, želeli bismo da doniramo poklone u dobrotvorne svrhe, za Dečju bolnicu ili kućnog ljubimca ili šta god želite.’ To je naša nova tradicija - zaključila je glumica.

MADONA

Madona je više puta naglašavala da je veoma stroga prema svojoj deci, posebno kada je u pitanju urednost.

Madona
foto: Profimedia

- Kada bi pronašla prljavu odeću na podu sobe svoje ćerke Lurd, uzela bi joj svu njenu odeću i ne bi joj je vratila. Morala je da nosi istu odeću svaki dan u školu dok nije naučila lekciju - zaprepastila je sve svojim stavom ova pevačica.

Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

GVINET PALTROU

Gvinet je pre desetak godina u intervjuu za časopis "Instile! iznenadila sve izjavom da svojoj deci dozvoljava da gledaju TV emisije, ali samo ako su na španskom ili francuskom.

- Kada sam u Francuskoj, odem u Bulevar Bomarše i pokupujem sve njihove omiljene crtane filmove - istakla je Paltrou.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs