Stravično

UZNEMIRUJUĆE: Devojčica vrištala u toboganu, mama zgrožena onim što je videla unutra! (VIDEO)

Tunelski tobogan je devojčici bio omiljeni deo igrališta, ali sada je previše prestrašena da se vrati nakon ove traumatične situacije
Porodica
13:50h Autor:
UZNEMIRUJUĆE: Devojčica vrištala u toboganu, mama zgrožena onim što je videla unutra! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Ana Cordova

Ejmi Smit je izvela svoju ćerku Demi Mej u park da se igra. Dan je bio lep i činilo se da nikoga nema u blizini. Mama je našla udobno mesto za gledanje i sela, a devojčica je bezbrižno otišla na tobogan gde je ostala duže nego što je uobičajeno, pre nego što se spustila sva u suzama.

Smit je odmah potrčala, a kada je pogledala unutra bila je apsolutno zgrožena onim što je pronašla. Tunelski tobogan je obično njenoj ćerki bio omiljeni deo igrališta, ali sada je previše prestrašena da se vrati nakon ove traumatične situacije.

Kada je mala devojčica izašla i trčala mami u suzama, Smit je bila zatečena onim što je curilo niz njene noge. Mama je videla da je zadnji deo njene noge prekriven krvlju, kao i da su pelene bile krvave.

Da ti srce pukne: Bosonoga ćerkica (5) vodi slepog oca na posao! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / Ana Cordova
Foto: Printscreen Youtube / Ana Cordova

One su i pre dolazile u ovaj park, ali nikada se nije nešto slično dogodilo. Međutim, ovoga puta je bilo sasvim drugačije nakon što je neka užasna osoba namerno učinila groznu stvar. Ejmi tvrdi da je našla razbijeno staklo na jednom delu tobogana koje je neko namerno stavio tamo na štetu dece. Malu devojčicu sa posekotinama i malim krhotinama stakla u nozi majka je hitno odvezla u bolnicu gde je morala da bude posebno negovana zbog povreda.

Devojčica se sada oporavlja kod kuće, ali njena majka se nada da će ovo videti drugi roditelji i shvatiti kao veliko upozorenje, te ubuduće pregledati opremu za igru.

Noge nesrećne devojčice će se izlečiti, ali strah od nečega što bi trebalo da bude zabavno za decu će nadživeti ovu povredu i sigurno još dugo biti urezano u njoj.

UZNEMIRUJUĆE! Scena koja je rasplakala svet: Povređeni dečak (5) sam nakon bombardovanja! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs