Medicinski fenomen

Uzbuđeno su čekali petorke: Pred sam porođaj, jedna vest im razorila živote (FOTO)

Kad se trudnoća približavala kraju, Barbara je otišla na rutinski pregled i ultrazvuk, a onda su ona i Paul doživeli stravičan šok
Porodica
17:02h Autor:
Uzbuđeno su čekali petorke: Pred sam porođaj, jedna vest im razorila živote (FOTO)
Foto: Youtube Printscreen / Zoomin.TV España

Žena po imenu Barbara Bjenvenu i njen partner Paul bili su presrećni kada su saznali da je Barbara ostala u drugom stanju.

Da vest bude još lepša, lekar im je saopštio da čekaju petorke!

Uzbuđeni budući roditelji opremili su najveću sobu u kući za bebe, kupili 5 krevetaca, na desetine bodića, zekica, čarapica, flašice, pelene... Sve ono što je potrebno za novorođenče, puta pet.

Kad se trudnoća približavala kraju, Barbara je otišla na rutinski pregled i ultrazvuk, kada je lekar saopštio paru da trudnoće zapravo i nema!

Abortirala blizance pred sam porođaj: Razapeta od strane društva, okrila jezivu istinu!

Foto: Youtube printscreen / Zoomin.TV España
Foto: Youtube printscreen / Zoomin.TV España

Ovo stanje poznato je kao fantomska trudnoća, spada u medicinske fenomene, a simptomi su isti kao kod pravih trudnica. Barbara je prestala da dobija menstruaciju, stomak joj je rastao sve više, grudi su joj porasle, a mleko počelo da se proizvodi.

Kada je čula ovu vest, nije mogla da dođe sebi, jer se prisetila i mučnina i povraćanja sa početka "trudnoće", kao i pokreta "bebe" u poodmaklim mesecima!

Razočarani par jedva je došao sebi, a onda su doneli zajedničku odluku - pokloniće sve stvari koje su pripremili za decu onima kojima je to najpotrebnije.

Anomalije roditeljske ljubavi: Bumerang koji će vam se vratiti na najgori način!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs