Pročitajte

Slavni parovi koji su se borili sa neplodnošću: Razočaranje, bol i gubitak (FOTO)

Sara Džesika Parker, Krisi Tajgen, Nikol Kidman sa svojim muževima prolazile su pakao neusješnih in vitro oplodnji, inseminacije i pobačaja...
Trudnoća
16:38h Autor:
Slavni parovi koji su se borili sa neplodnošću: Razočaranje, bol i gubitak (FOTO)
Foto: Profimedia

Kim Kardashian West i Kanye West

Sekundarna neplodnost, odnosno poteškoće pri začeću drugog deteta nisu tako retke.

S njom su se borili i Kim i Kanje. U jednoj epizodi njihovog rijaliti šou otkrila je da ima odnose sa Kanjeom "500 puta na dan". Išla je i kod specijaliste za plodnost.

- Mnogo mi je teže zatrudneti drugi put. Kad to ne planirate, dogodi se. Tako jednostavno Bog funkcioniše. A kada to želite tako jako, onda se ne događa - izjavila je Kim.

Ipak, ona i Kanje uspeli su nakon dužeg pokušavanja. Maleni Sejnt Vest rođen je 1.Decembra 2015.godine, skoro dve i po godine nakon svoje sestre Nort.

Stroga majka: Kim Kardašijan nije tako opuštena kao što deluje

Leči stomačne bakterije, hemoroide i neplodnost: Od zdravlja vas dele samo dva sastojka! (RECEPT)

Krisi Tajgen i Džon Ledžend

Venčali su se 2013. godine. Pokušavali su godinama dobiti bebu, ali nikako nisu uspevali.

- Reći ću vam iskreno, Džon i ja imamo problema. Voleli bismo da smo dobili dete pre pet, šest godina, ali nismo, to je bio proces! Odlazili smo doktorima za neplodnost... I, svaki put kad bi me nelo pitao hoćemo li imati decu, razmišljala sam "jednog dana pitaće to pogrešnu ženu koja se stvarno bori s tim i bit će joj vrlo teško. Zato, mrzim ta pitanja. Mrzim ih. Prestanite me ispitivati - izjavila je za FABLife 2015.

Krisi i Džon dobili su ćerku Lunu Simon 14. aprila 2016. godine nakon niza godina pokušavanja i odlazaka na IVF tretmane.

Ne mogu da napravim dete: Bojim se da će me žena ostaviti zbog toga!

Sara Džesika Parker i Merju Broderik

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on May 19, 2017 at 11:09am PDT

Dobili su sina Džejmsa 2002. godine. Ali posle nikako nisu uspevali začeti drugo dete. Odlučili su se za surogat majčinstvo. Tim putem dobili su ćerke bliznalonje Marion Loretu Elvel i Tabotu Hodž 2009. godine.

Istražili smo sve mogućnosti i surogat majčinstvo je bila naša opcija. Pokušavali smo proširiti našu porodicu godinama. Nisam se mogla pretvarati da je sve u redu. Da sam mogla uspešno izneti trudnoću nakon rođenja mog sina, ne bih se odlučila na ovu opciju - bila je iskrena Sara.

Saveti doktorke Vajt pomogli hiljadama parova: Radite ovo i beba će ubrzo doći!

Kortni Koks i Dejvid Arket

Sa sada već bivšim mužem Dejvidom Arketom, popularna "prijateljica", godinama je pokušavala dobiti dete. Uspevali su začeti, ali njeno telo nije moglo izneti trudnoću. Doživeli su nekoliko spontanih pobačaja.

- Lako zatrudnim, ali teško ih zadržavam - izjavila je za People. Uprkos tome, ona i Arket su se, kažu, vrlo brzo ponovo "bacali na posao". - Ne bih rekla da je trudnoća poput šetnje parkom. Ali, šta da radiš? Mi jednostavno pokušamo ponovo - izjavila je. Nakon IVF tretmana njihova ćerka Koko rođena je u junu 2004. godine.

Izbegavate seks: Možda imate neku od ovih bolesti!

Gven Stefani i Gevin Rosdejl

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on Jul 15, 2017 at 7:23pm PDT

Nakon dva sina, Gven je želela još jednu bebu. Pokušavali su godinama i nije uspevala ostati u drugom stanju. Šest godina kasnije ipak je rodila i trećeg sina.

Nikol Kidman i Kit Urban

Ima dvoje usvojene dece iz braka s Tom Kruzom, ćerku i sina. Iz braka sa muzičarem Kitom Urbanom ima biološku ćerku i još jednu ćerku koju su dobili preko surogat majke.

- Svako ko je želeo dete, poznaje ovo razočaranje, bol i gubitak koji doživljavate dok pokušavate. Oboje smo jako želeli drugo dete. Ja nisam uspela ostati u drugom stanju. Imali smo vrlo, vrlo teško iskustvo s plodnošću. Za mene, to nikad nije bilo lako - ispričala je Nikol.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs