Emotivni trenuci

Razvod iz ugla jednog dečaka: Kroz crteže napisao dirljivu priču o svom rasturenom domu! (VIDEO)

Dečak je opisao sve, od trenutka kada su se mama i tata upoznali, pa sve do svađa i definitivnog razlaza
Porodica
17:08h Autor:
Razvod iz ugla jednog dečaka: Kroz crteže napisao dirljivu priču o svom rasturenom domu! (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen / Azka Corbuzier

Kada odluče da se razvedu, bračni parovi uvek najviše brinu kako će to podneti njihova deca.

Početak jednog novog poglavlja i život sa jednim od roditelja je uglavnom jako težak za decu. Uz to, društvo je, nažalost, takvo da često komentariše i negativno ocenjuje decu razvedenih roditelja, bez obzira što za to nisu kriva.

Zato je dečak po imenu Azka odlučio da svima pokaže kako se dete oseća kada mu, nakon što je napunio samo 6 godina, roditelji kažu da više neće živeti svi zajedno i da je gotovo sa srećnom, idiličnom, tročlanom porodicom.

Pročitaj, pa prosledi mužu: Otvoreno pismo jedne mame svim muškarcima!

To je učinio na jedinstven i tako dirljiv način, da se video brzinom svetlosti proširio po internetu - ispričao je celu priču kroz 20 crteža, a uz svaki od njih stavio je kratak opis i objasnio kako su se stvari odvijale, od dana kada su se mama i tata upoznali, do dana današnjeg, kada su već tri godine razvedeni.

Svoj video sačinjen od slika je nazvao "Story of broken home kid" (Priča o detetu iz rasturenog doma) i kroz njega izrazio sva svoja osećanja, ali i neverovatnu zrelost za uzrast od samo 9 godina, koliko danas ima.

Šta znači biti majka: Ilustracije jedne mame izmamiće vam osmeh na lice! (FOTO)

"Oni više nisu muž i žena, ali su još uvek moji roditelji. Uživam sa njima kao i pre, samo što se oni više ne svađaju", napisao je dečak na jednom od crteža, ističući da je i on srećan, jer više ne sluša svađe svakoga dana, što ih svo troje čini srećnijim nego ikada.

Ova priča je jedinstvena i zbog toga što mali Azka ne želi da se njegovi roditelji pomire, što je u 99 odsto slučajeva dečja najveća želja.

Život bez majke: Crtež ovog dečaka ostaviće vas u suzama! (VIDEO)

"Samo želim da oni budu srećni", zaključuje dečak.

Pogledajte celu dirljivu priču!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs