Neočekivano

Očajnički želeo sina posle 4 ćerke: Njegova reakcija na pol 5. bebe razbesnela mnoge! (VIDEO)

Njegova supruga ostala je trudna s petim detetom, a kada je saznala pol, okupila je porodicu u svom domu kako bi im saopštila vest
Porodica
17:22h Autor:
Očajnički želeo sina posle 4 ćerke: Njegova reakcija na pol 5. bebe razbesnela mnoge! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Lovewhatreallymatters

Samo da je živo i zdravo... To će ponavljati svaki roditelj u iščekivanju deteta. Ali, jedan muškarac koji je otac četiri devojčice, od kojih najstarija ima 16 godina, a najmlađa godinu dana, je toliko želeo sina da se sa suprugom odlučio za još jedno dete jer je bio uveren da će to dete biti - muško.

Njegova supruga ostala je trudna s petim detetom, a kada je saznala pol, okupila je porodicu u svom domu kako bi im saopštila vest. Suprug je sa strepnjom očekivao informaciju, a onda je saznao da će on, u njihovoj uskoro 7-članoj porodici, i dalje biti jedini muškarac.

Njegova reakcija nasmejala je mnoge, ali i podstakla jako mnogo negativnih komentara zbog njegove reakcije.

Prozvali su ga na Fejsbuku ispod objavljenog snimka njegove reakcije, a onda se u jednom trenutku javila jedna od njegovih ćerki koja je napisala da je njihov otac jako brižna i pažljiva osoba i da se itekako raduje novoj bebi. On je po prirodi šaljivdžija, piše ćerka, i navodi da iako nije sin, otac se veseli još jednoj ćerki.

Majka 3 dečaka ostavila porodicu bez teksta: Za ovakav šok nisu bili spremni! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs