Romantično

Nećete verovati da ovakva priča postoji, ali istina je: Ponovo se rodili Romeo i Julija! (FOTO)

Dve žene došle u porodilište, a osim čuda rođenja svoje bebe nisu ni slutile da će ih ovo zadesiti
Porodica
15:12h Autor:
Nećete verovati da ovakva priča postoji, ali istina je: Ponovo se rodili Romeo i Julija! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Facebook/ Cassie Clayshulte Photography

Odmah da vam kažemo: nećete verovati da ovakva priča postoji. Ovih dana se na internetu pojavila slika Romea i Julije. O, kakva je to samo priča.

Romeo i Julija nisu blizanci iako su rođeni isti dan, u istoj bolnici, soba do sobe, a nazvani su tako iako se njihove mame nikada pre nisu upoznale niti su ikada ranije planirale da rode nove "šekspirovske" junake.

Njihove su majke došle u bolnicu Koastal Karolina Hospital da rode svaka svoje dete i zaista nisu ni slutile da mogle doživeti nešto više od toliko očekivanog porođaja i bebice. Ali, sudbina je očigledno htela da njih dve, žene smeštene soba do sobe, imaju toliko toga zajedničkog - obe u trudovima, obe imaju istog lekara, obje rađaju u istoj bolnici, ali da će i obe na kraju roditi dete i nazvati ga prema jednim od najpoznatijih književnih parova ikada - e to je stvarno bilo šlagvort kakvom se niko nije nadao.

Bebe u spa centru: Ljudi ne mogu da podnesu koliko su slatke ove fotografije! (FOTO, VIDEO)

<\/div>

Julijina mama Kristina ispričala je kasnije da su to ime odabrali mesec dana pre porođaja, ali ne toliko zbog samog tog imena i njene "simbolike" već zato što se slaže s bratovim imenom koji se zove Džons. "Hteli smo da oboje imaju imena koja počinju slovom J, ali nas je zapravo inspirisala TV serija Psych gde se glavni lik zove Jules."

Slično kao i Julija, ni Romeo svoje ime nije dobio zato što su mu roditelji silno zaljubljeni u tu poznatu tragediju, već ih je inspirisao pevač Romeo Santos kojeg jednostavno oboje vole.

Međutim, kada se na hodnicima bolnice saznalo da su novi Romeo i Julija rođeni isti dan, leže jedan pored drugoga odeljeni samo zidom (kakva simbolika!) gotovo da nije bilo osobe u bolnici koja u ovoj priči nije videla nešto tako veliko i romantično.

Zato je bolnička fotografkinja odmah pohrlila slikati i jednog i drugog, ali to nije bilo to sve dok ih nisu stavili jednog pored drugog i tako ovekovečili njihove prve fotografije s kojima su se, naravno, i šalili da su to zapravo njihove "venčane" fotografije samo što njihova sudbina neće biti tragična.

Sa 4 meseca prvi put čuo majčin glas: Reakcija ove bebe će vas potpuno raznežiti! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs