Nežni i brižni divovi

Slonče upalo u bazen i počelo da se davi: Snimak njegovog spasavanja oduzima dah! (VIDEO)

Odrasli slon, pretpostavljamo majka, koja je u tom trenu bila kraj njega odmah je počela da paniči i nervozno jurca gore-dole dok je mladunče pokušavalo bar surlu da gurne iznad vode i da diše
Ljubimci
11:56h Autor:
Slonče upalo u bazen i počelo da se davi: Snimak njegovog spasavanja oduzima dah! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Photcube

Par odraslih slonova spasio je neverovatno brzom reakcijom mladunče od davljenja, a posetioce zoološkog vrta u kojem se odvijala drama, kao i korisnike interneta nakon što se snimak proširio, oduševio je dodatno timski rad nežnih divova koji su priskočili u pomoć.

Mladunče slona igralo se pored bazena u zoološkom vrtu Grand Park Zoo u Seulu u Južnoj Koreji kad se okliznuo i pao u vodu. Odrasli slon, pretpostavljamo majka, koja je u tom trenu bila kraj njega odmah je počela da paniči i nervozno jurca gore-dole dok je mladunče pokušavalo bar surlu da gurne iznad vode i da diše.

Misteriozna kutija stajala 7 dana na aerodromu: Osoblje se šokiralo kada su je otvorili! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / photcube
Foto: Printscreen Youtube / photcube

U roku od nekoliko sekundi stigla je i pomoć. Drugi odrasli slon koji je stajao s druge strane bazena odmah je pohrlio u pomoć. Par je ubrzo shvatio da s tog mesta neće moći da pomogne bebi, pa su potrčali i u bazen ušli kroz plićak. U pozadini snimka nadzorne kamere vidi se i treći slon koji se strašno uznemirio iza ograde, očigledno takođe u želji da pomogne.

Slonovi su uspeli da spasu mladunče iz vode zajedničkim naporom i timskim radom kakav je retko snimljen, piše Daily Mail. Prvo su mladuncu podigli glavu iznad vode, a potom su ga izveli napolje. Šokirana beba je ubrzo bila na čvrstom tlu.

Nasukanom jatu delfina pretila smrt na obali: A onda se desilo čudo! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs