Dirljiva priča

Kako mi je nepoznata žena promenila život: Zbog nje sam postala bolja osoba!

Neverovatno je da tek letimičan pogled na nečiji tuđi život može tako iz temelja da promeni tvoj život i da ga učini mnogo prijatnijim, napisala je ova majka
Porodica
21:42h Autor:
Kako mi je nepoznata žena promenila život: Zbog nje sam postala bolja osoba!
Foto: Thinkstock

Zaposlena majka koja je deset godina posmatrala jednu "divnu ženu s ludom kosom" kako svakodnevno vodi svoju decu do škole, zahvalila joj je što ju je inspirisala da provodi više vremena sa svojom decom, prenosi Telegraph.

Rejčel Hamblton (33) je svaki dan, vozeći se na posao, viđala tu ženu kako vodi svoje mališane i taj prizor ju je potpuno promenio. Ona je rekla da je posmatrala kako ta deca rastu pod budnim okom svoje majke u Šaldonu u britanskom Devonu tokom svakodnevnog putovanja od kuće do posla i natrag, i to ju je nagnalo da smanji količinu vremena koju provodi na poslu.

U dirljivoj objavi na društvenim mrežama, rekla je da je osetila strahopoštovanje prema tajanstvenoj ženi zbog koje je počela da se oseća nesigurno u pogledu svojih životnih izbora i odluka.

Majčino pismo ćerki: Zašto nikada nećeš imati brata ili sestru!

"Pre deset godina počela je tako da prati svoje starije dete u osnovnu školu, noseći manju decu u nosiljci ili u duplim kolicima i još vodeći sa sobom preslatko štene retrivera. Svako jutro bih joj se divila kako je organizovana, s kakvom lakoćom to sve obavlja i kako je srećna. Nastavila bih tada svoj put do posla s knedlom u grlu razmišljajući o tome kako sad neko drugi čuva moje dete jer ja mislim da treba da budem na poslu."

Majka petoro dece čiji je verenik Džoš Maršal policajac u Devonu, opisala je da je posmatrala decu te nepoznate žene kako rastu i kako njihov pas stari i postaje sporiji.

Jednog jutra, videla je ženu kako ljubi svoju ćerku u čelo i pomislila da su verovatno druga deca sad dovoljno velika da sama idu u školu.

Majka me je sprečila da abortiram: Ispovest devojke koja je prerano ostala trudna!

"Zbog ove žene sam shvatila da treba da radim malo manje i da treba da se organizujem malo bolje. Želim da joj zahvalim jer sam zbog nje počela manje vremena da provodim na poslu kako bih jutra mogla da provedem sa svojom decom. Sada se trudim da odem na svaku njihovu školsku predstavu i da im pečem torte za rođendane. Neverovatno je da tek letimičan pogled na nečiji tuđi život može tako iz temelja da promeni tvoj život i da ga učini mnogo prijatnijim."

Status na Fejsbuku koji je objavila ubrzo je postao viralan, a tajanstvena žena, nazvana tek Naomi, odgovorila joj je rekavši kako je počašćena da je promenila nečiji život, a da toga nije bila ni svesna.

"Jako sam iznenađena što si me tako dugo posmatrala i što si primetila sve promene u mojoj porodici. Ta kratka svakodnevna šetnja do škole je moja mala terapija zbog koje znam koliko smo srećni da živimo u tako lepom delu sveta. Sledeći put kad budeš prolazila pored mene, zatrubi, a ja ću ti mahnuti!"

Hrabra nakon razvoda, sama odgaja ćerku: Slavna napaćena majka otvorila dušu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs